Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hydrokrimi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legenda szerint a főnix madár milyest a fészke elkészül elégeti magát a saját fészkével együtt, de újraéled! Éppen ezért az újjászületésnek is a jelképe. Nem gondolnám, hogy a HHO téma eltűnt volna véglegesen, sőt, szerintem még csak most kezdődik majd a forradalma.…..
hydrokrimi 2013.08.03 10:50:29
@patkolttojas: Hali,

Kicsit késve elkészült a beígért videó.
Megnéztem a DRY CELL 13lemezes videódat (www.youtube.com/watch?v=xscFzOhIEJ0) sajnos nekem az elektrolit szint csökkenéssel a bontási áram erősségem is csökken. Ez jól látszik az elkészített videón is. Idöközben szétszedtem a bontómat hátha valamit rosszul csínáltam vagy elnéztem valamit és talán azért liftezik az elektrolit szint.De mindent rendben találtam. A gondom összefoglalva : 3/4 részig feltöltött bontóban (7-8A) kb 10-20mp után elkezd liftezni az elektrolit és ezzel egyidőben csökken az áramerősség is. 1/2 rész feltöltésnél (4-5A) a jelenség ugyanez. Tanácstalan vagyok.
A videó01 : youtu.be/UqgO3xJaPiw
videó02 : youtu.be/JDP7ZfcbsbU
Minden észrevételt és javaslatot szívesen fogadok ill. minden kérdésre szívesen válaszolok. Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.
Kedves Szimpatizánsok, Nem Szimpatizánsok és Mindenki Aki Él, Mozog és Olvas!Az utóbbi időben megszaporodtak e-mail fiókomban azok a levelek amik arról kérdeznek, miért nem történik érdemben semmi, van-e valami kézzelfogható eredmény elektronika gyártás terén, vagy hol van a klub…..
hydrokrimi 2012.02.28 11:29:59
@nyereg: Mert nem lehet agyalogni?? Mi ezzel a gond nem értem.Vagy nem lehet megosztani a gondolatainkat?Nos én arra gondoltam,hogy tapasztalataimat és gondolataimat olyan helyen osztom meg akik szívesen beszélnek a témáról.Nos ha itt mindenki ilyen überfrankó a témában akkor tuti helyen vagyok :)Akkor mi a megoldás mert gondolom te tudod?
És honnan gondolod, hogy nekem nincs igazam?Van gyakorlati tapasztalatod mert akkor nem szarakodok az egésszel:)
Bocsánat ha gondolataimmal valakit is megbántottam!
hydrokrimi 2012.02.28 11:45:04
@cef: Érdekes amit írsz és köszönöm, hogy megosztottad velem.Sajnos a választ nem tudom vagyis csak a tapasztalataim alapján vonok le következtetéseket ami nem biztos,hogy jó!
A lámpa nekem is kb50km után folyamatosan világít(lehúzott lambda szondánál).Az aksim nekem is befosott de az enyém még öregebb mint a tiéd ráadásul ha 2napig nem indítottam be akkor totál lemerült.De nekem így is bírja a bontó plusz állandó áramfelvételét.Azt hogy a motort hol gyártották nem tudom de ha adsz támpontot hol nézzem meg akkor megnézem szívesen.7/100L fogyasztás - városban?Én azt vettem észre ha lehúztam a lambda szondát akkor olyan két hét múlva kezdtem tapasztalni a változást.Erősebb és takarékosabb lett.
hydrokrimi 2012.02.28 20:44:36
@nyereg: Nagyon köszönöm a válaszod.Én kb 3 napja vagyok jelen a blogon így nem tudom mióta foglalkozol a témával és gyakorlatlanságom (pl.hozzászólásokban) okozott is némi félreértést.Nagyon nehéz megítélni egy hozzászólásból,hogy milyen szándékkal írták azt.Amit leírtam azok valós történések és annak következtetései ami korántsem biztos hogy jók.Számomra jelenleg elég nagy dilemma a lambda szonda :)Tudtok nekem segíteni a működésével és szerepével kapcsolatban? Vannak infóim de előbb kérdezek :o) Válaszotokat előre is köszönöm.