Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OTRB

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2022.10.30. azóta is jól vagyok, nem volt szükség műtétre... :)  FESS-műtét helyett sok esetben lenne megoldás, csak nem tud róla a beteg. Ezzel a ténnyel most szembesültem, mikor is a 4. műtétre jegyeztek elő az elmúlt 10 év alatt. A műtét elmaradt! :) Hogyan lehetséges ez? Elmesélem.  2006: első…..
A Pokoli lecke valóban pokoli lecke arról, hogy ha valamilyen filmben összecsődítenek 3-4 zseniális színészt, plusz még vagy 10 jót, sőt, még a filmet is egy neves rendező rendezi, az mindettől még lehet bűn rossz. Ráadásul, 147 hosszú percben.A film sztorija ismerős klisé. A…..
Meséli munkatársnőm az új álláshirdetési trendet. Személyi asszisztens megnevezéssel keresnek vállalkozók, cégvezetők fiatal nőket. Az elvárások között ritka a pozízió megnevezéséből adódóan egyértelmű végzettség, készség. Valószínűleg azért, mert a tényleges…..
hrblog Segítsek, vagy ne? 2011.12.20 12:56:00
Elárasztanak minket a különböző segítségkérések, felhívások a virtuális és a valós világban is. Sokféle módon reagálhatunk a szomorúságra, reménytelenségre mi emberek. Én nem ítélkezem akkor sem, ha másokat ez a lelkiismereti dömping közömbössé tesz. Én teszem amit…..