Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata`

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszonyatos forróság volt aznap, nem bírtam a sátorban tovább. Kiléptem, és élveztem, ahogy egy kis szellő megérint, még a szememet is becsuktam. Mikor kinyitottam, egy magas, jóképű, borostás férfi állt előttem, nekitámaszkodott egy asztalnak, és érdeklődve nézett rám.  - Nem bírtam már bent,…..
Kata` 2020.07.15 17:12:05
@gladiátor:

Igen, a minimum, hogy legalább ott, Cserdiben egy parkocska, valami kis liget, utca, egy művelődési/közösségi ház, valami, de Bogdán László (utca, tér, park...) legyen! Ez a minimum.
  Több, mint egy hét telt el azóta, hogy a Partizán nevű csatorna kirobbantotta a botrányt „Dr” Daróczi Csilla, a Budafok-Tétényi Családsegítő vezetője körül...
Kata` 2020.03.03 21:51:15
@Diesunddas:

Ezzel a nővel ennél jóval több és nagyobb gond is van! (noha ez sem kicsi!) Pszichopata. Nagyon mesterien megtévesztett mindenkit (bár nem egészen mindenkit, sokan már nagyon régtől nagyon sok mindent észrevettek vele kapcsolatban, sok ocsmány dolgot tudtak róla, például, hogy hogyan lopott gátlástanul azoktól, akiken elméletileg segítenie kellett volna, és sok-sok mindent, nem folytatom), szóval, hála istennek, hogy kiderül(t) végre, hogy miféle ember! És derüljön is csak ki minden egyes dolga! Börtönben a helye. És isten mentse meg a társadalmat az ilyenektől, mint ő.
. "A magyar mindig vezetőt akar magának. Holott egy valódi demokráciában maga a nép vezet; akik meg a parlamentben ülnek, csak szócsövek, az őket oda delegáló csoport véleményét képviselik. Egy átlagos magyar embernek nincs fogalma a demokráciáról; ha meg mégis, ódzkodik…..
 Bajnai Gordon írása a Bertelsman Alapítvány felkérésére készült 2011. októberében, és angolul jelent meg egy, a válság társadalmi következményeiről szóló tanulmánykötetben idén februárban.  Az Európai Unió 60 éves történelmének…..
Kata` 2012.02.24 13:43:17
@Adalberto Gellenzeeri: "Ezért nagyobb a különbség Bajnai javára, mint egy egyetemet végzett és egy ovodás között. Az ovodás még értelmes lehet, ügyes és emberséges. Orbán csak butul és egyre gonoszabb lesz."

Hogy ez milyen igaz! :) - és mennyire sajnálatos.. ):
Kata` 2012.02.24 16:22:22
@Adalberto Gellenzeeri: "Ezért nagyobb a különbség Bajnai javára, mint egy egyetemet végzett és egy ovodás között. Az ovodás még értelmes lehet, ügyes és emberséges. Orbán csak butul és egyre gonoszabb lesz."

:)) Hogy ez milyen igaz! :) (és mennyire sajnálatos..):