Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoland

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Zoland 2007.12.04 19:04:51
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az eredetileg mára tervezett Need for Speed: Underground videó egy héttel későbbre csúszik, ez pedig a csodálatos Windows Movie Makernek köszönhető. Ez egy szar professzionális videoszerkesztő program, ami annyira felhúzott aljassága miatt....A…..
GTA3-as videóm második része. Annyit fűznék hozzá, hogy sokat vacakoltam a WMM-el, és valahogy halkabbra sikerült a hangom, egy kis hangerő-emeléssel lehet segíteni a dolgon. Köszönöm szépen a lelkes biztatást, de ne számítsatok ilyen gyakorisággal videókra. Ma csak sok volt az…..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..
Zoland 2007.10.30 12:33:03
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Nemrég megint rátaláltam a HEAT : Episode 1-et (alias Cube alias Sauerbraten alias fenesetudjamiminden) forgalmazó cég honlapjára, és találtam két érdekes játékot.Alien ShooterA katonai űrbázis hosszú és komor folyosóin a végtelen csend honol: a terület földön kívüli idegen…..