Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dave'o

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikából jöttem, mesterségem címere: rocksztár! Akár így is kezdődhetett volna ez az interjú, annyi vagány sztorival örvendeztettek meg minket az Ivan & the Parazolos srácok. Külön szeretnénk megköszönni nekik, hogy kérésünkre átnyújtottak egypár soha nem látott…..
KERET KERET - Facebook Millenium 2013.01.08 22:44:24
Átléptük az ezer lájkot a Facebook oldalunkon, ez alkalomból tekintsünk egy picit vissza! Februárban a megalakulásunk után nem sokkal először az Akváriumban forgattunk az Amber Smith-el, a Hó Márton és a Jégkorszakkal, valamint a The Moog cseppet sem józan tagjaival. 1-2 hétre…..
KERET Friss Ropogós Újdonságok 2012.11.21 17:59:53
A mai nap az újdonságoké, hiszen új klippel örvendeztet meg minket a Rolling Stones (+18), a 30y, valamint a Shell Beach. Albumok szempontjából is jók a kilátások, bejelentést tett a Yeah Yeah Yeahs és a The Cribs, de még a Jimi Hendrix rajongóknak is akad itt valami. A Superbutt,…..
KERET Hírek ebédre 2012.11.21 15:55:40
Mi az összefüggés a Slipknot és Justin Bieber között? Egy épeszű ember rávágná, hogy semmi, na de a frontember Corey Taylor vajon az? Ez talán még furább, mintha az R.E.M. és Lindsey Lohan állna össze. A továbbiakban megtudhatjuk azt is, hogy kik az American Music Awards…..
KERET Tízórai hír-nass 2012.11.16 12:04:28
Szó lesz ma a  Universal kiadóról, valamint a Mumford & Sons és Courtney Love jövőbeni terveiről, de arra is fény derült mit csinált egy színpadon Johnny Depp, Kesha, a Kings Of Leon, The Black Keys, The Strokes, Har Mar Superstar és az Eagles Of Death…..
Így kora reggel nem sok mindennek tud örülni az ember, de biztos feldob néhányatokat egy kis káröröm, főleg ha Bieber-ről van szó. Ezenkívül megtudhatjátok mik jelentek-jelennek meg a héten. Lesz itt Trent Reznor, Call Of Duty, Neil Young, Green Day, The Beatles, Elvis, Soundgarden…..
KERET Hírek gabonapehely mellé 2012.11.10 12:27:50
Ma reggel láthatjátok a Tame Impala és a Green Day új videóit, olvashattok a Korn-ról, M.I.A.-ról és a Blink-182-ról valamint megtudhatjátok, hogy mikor és mit keres majd a Pink Floyd Budapesten. Új Tame Impala videó A zenekar a Lonerism…..
Tisztelt KERET olvasók! Nagy örömömre szolgál bemutatni a Blahalouisiana első stúdiófelvételét, a hamarosan megjelenő Tales of Blahalouisiana EP-ről. Korábban már bemutattunk egy videót ahol egy gyönyörű völgyben zenéltek nekünk, ám most itt van a vadonatúj,…..
Lady Gaga újabb rekordot állított be azzal, hogy a világon elsőként az ő Twitterét követi több mint 30 millió felhasználó. A szám lélegzetelállító, ám elérése nem olyan meglepő, hiszen az énekesnő nevéhez fűződik az első 10 millió követő még tavaly májusról,…..
A Mumford And Sons új Babel című lemeze épphogy csak megjelent, máris a Brit heti lemezeladási lista élére állt, maga mögé utasítva a Green Day lemeztrilógia első részét az iUno!-t. Az iUno!-t meghallgatva azt gondolhatnánk, hogy ez nem is olyan nagy dolog, ám ha még azt is…..
Néhány napja tört ki a botrány, amikor is Billie Joe Amstrong a Green Day frontembere a las vegasi iHeartRadio Music Festival-on szám közben megállt, majd káromkodni és üvöltözni kezdett, ugyanis Billie-nek nem tetszett, hogy a zenekarnak már csak egy perce maradt hátra a…..
A napokban jelent meg az éve egyik legnagyobb felfedezettjének az Ivan & The Parazol-nak az új EP-je. Ez a két számos szösszenet, amelynek címadó dala, a 'Sellin' My Soul', egy pörgős rock'n'roll sláger még a 'Whatever' egy lassabb, elszállósabb nóta, az október közepén…..
KERET Blahalouisiana 2012.09.07 13:29:51
Személy szerint régóta várom, hogy végre halljunk valamit a Blahalouisianaról. A Jacked feloszlásával és Mórócz Tomi kiválásával a többiek, Szajkó András, Mózner László, Jancsó Gábor és Juhász Ádám nagy csendben voltak, még Tomi sorra váltogatta zenekarjait. Mostanáig. A…..
Végre megjelent az El Camino album gyöngyszemének a 'Little Black Submarines'-nek a klipje! Elvileg már néhány napja fellelhető a neten, ám én bármelyik videó megosztó oldalon is próbálkoztam, vagy jogom nem volt megnézni, vagy már eltávolították. Aki nem tudja miről beszélek…..
KERET Jon Kennedy interjú 2012.09.03 20:07:46
Az Akváriumban egy Monday Session alkalmával sikerült meginterjúvolnunk az angol producer, dj és dobos Jon Kennedy-t. Mi a véleménye Magyarországról és a magyar emberekről? Milyen tetkói vannak? Ki inspirálta? A választ megtaláljátok a videóban! ..
Pontosan 47 éve, 1965 július 23-án látta meg a napvilágot a kicsi Saul Hudson az angliai Stoke-On-Trent-ben. Most folytathatnám egy önéletrajzzal, de Slash-ről és a Guns N' Roses-ról már annyi tény, hír és legenda van, hogy feleslegesnek tartom. Apropó nektek mi a kedvenc Slash…..
KERET Új számok - The Killers 2012.07.22 13:42:00
A The Killers a legutóbbi koncertjük előtt biztos, hogy nem lazsált, hiszen július 19-én az észak-karolinai Asheville-ben nagyot durrantottak. 4 vadonatúj számmal léptek fel, amik a szeptember 17-én megjelenő Battle Born albumon lesznek megtalálhatóak. A "Runaways" című számuk már…..
Június 12-én jött ki az Irie Maffia és Akkezdet Phiai közös számának klipje. Néhány nap alatt 100 ezer fölé ugrott a nézettségi mutató. Nem rossz! Milyen a klip? Szerintem gyönyörű. Nem is láttam hasonló magyar munkát. Azt kell, hogy mondjam, Miki357 remek rendező. A…..
KERET Feloszlott a Pendulum! 2012.06.18 14:08:00
Ma reggel Rob Swire a Pendulum frontembere jelentette be, nem lesz több felvétel és élő fellépés ebben a formációban, ezen a néven. Innentől kezdve a Knife Party nevű projektjére koncentrál. Mielőtt azonban mindenki rohanna visszaváltani a Hegyalja jegyét, tisztázzuk, hogy a dj set…..
Sir Paul McCartney ma töltötte be a 70. életévét. A PETA állatvédő szervezet egy különleges ajándékkal lepte meg a vega rock ikont. A Beatles legendás albumborítójához hasonlóan az Abbey Road-on sétál át egy hal, egy malac, egy csirke és egy tehén, kezükben táblákkal.…..
Egy színpadi dolgozó halálát és további három sérültet követelt június 16-án délután 4 óra fele a torontói Downsview Park-ban összeomlott színpad.  A tetőszerkezet 15 méter magasból szakadt le, a 10-15 fős technikai személyzetre eddig ismeretlen okokból. A tragédia egy…..
Vadonatúj klippel kápráztat el minket a The Black Keys. Személy szerint én a zenekarnak minden videóját szeretem, mert nagyon jó humorérzéke van a srácoknak (vagy annak aki őket irányítja...). A lényeg, hogy ez most sincs másképp, bár esküszöm ennyire bizarr videót még nem…..
Ahogyan a Sziget, úgy a Volt is a 20. évfordulóját ünnepli. Az évek során a "kis vidéki fesztivál" hatalmasat fejlődött és vált Magyarország egyik legnívósabb eseményévé. A fellépők évről-évre nagyobbak, és a magyar fiatalok közül is sokan inkább a Voltot választják a…..
  2012 a jubileumi 20. Sziget fesztivál éve! Aki még nem tette volna meg szerezze be idei bérletét, mert hatalmas fellépőkkel ünnepli a fesztivál eme jeles alkalmat. Idén is indulnak csoportok, így kedvezményesen tudtok hetijegyet váltani, valamint ha már legalább háromszor…..
Pörgős tempó, a közönség közepén pogó, a szélén rengeteg tinilány, közben több tucat rajongó énekel a színpadon. A the Grenma tud showt csinálni. Legújabb lemezük, a Budapest Softcore bemutatója a megszokottnál is jobban sikerült. Két autogramm osztás között raboltuk…..