Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chuck Norris leendő kihívója

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.“ Dmitry Glukhovsky a kortárs orosz irodalom egyik legérdekesebb alakja, a Metró 2033 című regénnyel robbant be a köztudatba.…..
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
Tegnapelőtti edzésről csak röviden: Bemelegítés után alap földharctechnikákat vettünk, pl. guard-ból szabadulás. Nagyon hatékony fogások voltak, mivel az utána kövekező "küzdelemben" sikeresen tudtam alkalmazni néhányszor. Természetesen egyszer sem nyertem, de mégis hatalmas…..
George Lucas pályafutása során mondott már sok mindent, de jó ideje azzal szórakozik, hogy a Star Wars rajongóiról gomboljon le újabb és újabb dollárokat. Néhány hónapja bejelentette, hogy visszavonul, bár ezt inkább csak annak lehetett betudni, hogy közeleg a Red Tails film,…..
Chuck Norris leendő kihívója 2012.05.31 08:41:05
Erősen sántítok, a tegnapi edzésen "keményítés" is volt, a bal combom jól összerugdosták. Technika/közdelem nem volt, csak erőnléti edzés. Az edző azt mondta, hogy az edzőtáborig főként erősíteni fogunk (kicsivel több, mint egy hónap múlva lesz)...
Tegnap edzés. Úgy érzem, hogy visszafele fejlődök, egyre szarabbul megy az ökölharc, a velem kezdő arc(ok) is lehagytak már. Ráadásul a kontaktlencsém is kipottyant egy jól eltalált horogtól. Eléggé elszontyolodva mentem haza. Lehet, hogy simán csak nem az én napom volt,…..
A 3+2 vitathatatlanul azon ősanyag részét képezte, melyből a hazai mulatós STÁRok kifejlődtek. A darwinisták állítják: világosan kimutatható a rokonság a frontember orrszőrzete és Mulatós Misi között. Állítólag a korai időkben a zenekar még merőben más felállásban koncertezett, ám az akkori…..
Na, csak elkezdtem, 2 hónapja járok és nagyon élvezem, eddig egy edzést sem hagytam ki. Az edzésekről néhány sorban csak. Kemény mélyvíz rögtön az elejétől, semmi cicózás. Első edzésen orrvérzés, kaptam egy szép könyököst az orcámba. A bemelegítésnél is többször ki…..
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
Egyszerűen képtelen vagyok lejutni edzésre, múlt héten beteg voltam, ma meg az Asszony nem végzett a melóval, én bébiszitterkedem. Bosszantó, pedig most nagyon rákészültem...