Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perszehogyne

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy falunapra szeretnélek imitálni benneteket! Mondja a postás, aki rendesen kirittyentette magát, mint Szaros Pista Krisztus neve napján. És én ezt a hibátlan beköszönő antrét el is lopom, mert ennél tökéletesebben talán semmi nem írja le a mai adásban várható dolgokat: Szlovéniába beköszönt a…..
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
perszehogyne 2014.05.11 12:23:56
@mijafene van: Teljesen egyet értek veled! Itt már szinte csak ennek a retek nőnek meg a paraszt barátjának a nagy fanjai írogatnak. Nekik gratulálok ehhez a nagy nagy kitartáshoz és őszinte rajongáshoz, vegyék alapul e két remek ember jellemét illetve ilyen szerlemet és barátokat kívánok nekik mint a nagy favoritjaik.
perszehogyne 2014.05.11 17:15:11
@katicaa a hétpettyes: nem értem mire hozod fel nekem a f@szpörgetőt és társát ugyanis én nem vagyok Debil vagy Viki fan, egy ember nincs a VV-ben akiért rajonghat egy épeszű ember úgymond... Ti vagytok annyira oda Kokkizáért hogy már örökbe fogadnátok. Hát ha ti ilyen asszonykát kívántok a fiatok mellé hogy a családodat a halálba kívánja, a fiadat visszarugdosná a méhedbe illetve anyukát meghágatná a fél faluval. Hát Ámen....további jó rajongást. :)
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..
Szép jó reggelt! Csodás szombati napra virradtunk egy meglepően eseménydús VV összefoglalóval. Istenes Bence napi szettjét és Iza-Krisz szerelmi évődését mellőzve inkább mazsolázzunk a Villa Olimpia győzteseinek aranyköpéseiből, hisz szuper extrém, giga brutál műrepülés…..
És ezért nem lesz hogyvolt, csak később: Tegnap vót: Na, KokkIza intelligenciájáról eddig sem voltak illúzióink, de ez a videó mindent visz.  ..
Reggeli tornával nyitunk, amit Debil prezentál, ezt persze Zsóti full leszarja. Szomorú, de ez van. Debil megkapja a két danos villamesteri címet és elrendeli a rendet, hogy cipőbel hálószobába mászkálás nem lesz, ágyak be lesznek vetve, szekrények be lesznek csukva, vagy ő szögeli…..
Iza ledobta a szerelem bombát, megmondta a hajdúnánási legénynek, hogy szereti, mint az állat és ritkaság számba megy, hogy ő ezt kimondja, de az is, hogy mástól őszintén viszont hallja. de szép ez. Be is vonulnak szépen a nyugiba és ott töltik az éjszakát, de No Szex, csak a…..
Aki nem dolgozik, az éhen hal, legalábbis ez az RTL terve a lakókkal, én megmondom őszintén, hogy nagy rajongója vagyok a drasztikus elképzeléseknek, Picochet és Idi Amin feje díszíti a pizsamáimat is, de kamerák előtt éheztetni Báttyát az nekem is sok lenne, hát mi lesz azzal a…..
perszehogyne 2014.02.19 20:05:32
@CukIság: Ha meg haragszol ha nem, de azok után hogy több napja folyamatosan rá vagy állva Vikire és az ő pszichés állapotára, azt kell hogy mondjam inkább javallott lenne neked egy pszichológus felkeresése mert szerintem meg ez a nem normális.
Subba GOLDEN COAST: SZIA! 2012.05.29 11:11:26
Debil szöveg, tróger zene, új GOLDEN COAST klip! <33333333333333333333333..
perszehogyne 2012.05.29 13:34:13
AZ tuti, hogy sírni fogsz. Az okát majd eldöntöd. ..
Subba Most, azonnal, adjátok! 2012.04.03 16:40:00
Áááh, az összes fogcsonkomat (3 db) beáldoznám, ha ezzel a cuccal nyomnának telibe. Trolloknak: Az ilyen videókat kifogom rakni forever!..
Na, ha ma sem dugnak végre Juliék, akkor sohasem. Az én idegeimmel sem lehet a végtelenségig játszani. Ádám is, Miki is, Szabó Győző is (jó, ő mindig) egyfolytában szexel, Ritáról nem is beszélve, aki óránként cserélgeti a partnereit, csak ez a két szerencsétlen halogatja az…..