Regisztráció Blogot indítok
Adatok
relative

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó, hogy nem azt mondja Schmitt Pál, ne hagyjuk, hogy szép szemünk világa a kétes távolba (-hoz?) merüljön, esetleg biztatná a magyar asszonyokat,  hogy légy, ami lennél, férfi, bár már ezen sem csodálkoznék.  Örvendetes módon szaporodnak manapság az…..
relative 2011.01.01 23:19:38
@Zongora: vivni tudott, nagy kardja lehet.Vakon ő a nagyfiu viki meg a pici lány?
Nívó Átlépjek vagy ne lépjek? 2010.11.03 06:14:00
A magánnyugdíjpénztár vs állami nyugdíjpénztár téma a terítéken van, és lassan nincs olyan nap, hogy ne olvashatnánk cikket erről a dologról. Engem most a gyakorlati oldala érdekel: ha Orbán azt mondja, hogy akkor mostantól át lehet lépni a magánnyugdíjpénztáraktól az…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Dilemma. 2008.05.29 22:54:31
Valami furcsa dolgok történnek mostanában a politikai életben. Tesztelnek bennünket, mennyire vagyunk vevök mi a nép a politikai butaságokra. Teszi ezt minden oldal válogatás nélkül. Mit reagál az emberek töbsége? Ki,ki szimpátiája, meggyözödése/?/ alapján lehajtott fejel megy a…..
Biztosan agyament dolognak tartják most egyesek, hogy a kormány elindul.Igen szerintem bizonyos eredmények ezt támasszák alá. 10.5%-rol a költségvetési hiányt lefaragták 5.9-re. Ez mindenképpen ugródeszka lehet a jövöre nézve. Pesszimista emberek hajlamosak pánikba esni szenvedni,…..
Mandiner blog A populizmusról 2008.01.04 10:07:00
A populistázás nagy biznisz ma Magyarországon. A baloldal és publicisztikája csodafegyvere. Annyit fog érni 2010-ben, mint a V2, de azért arcpirító. A legújabb bonmot Pető Péteré, aki "a kortárs populisták legjobbjait tömörítő klub tagjának" nevezte Orbánt. Nem…..
relative 2008.01.07 17:41:39
Tisztelt Uraim!Igazat kel adnom ManyiBécinek.Akármit mond esetleg érvel bár ki a fontos az, hogy ki melyik oldal pártján áll.Az mondjátok, hogy újaknak kel jönie odafönt.Másik pártok kellenek meg ilyenek. Szerintem az MSZP-nél Gyurcsány megjelenésével pont ez történt.Ellentétben FIDESZ maradt a kivénhedt alapitóknál. Pedig hát náluk is lennének alkalmas emberek kompromisszum készek akik párbeszédet tudnának folytatni minden oldallal.De miért is tennék ha igy is nagyon jól megélnek belöle söt.Ti a világon láttatok már olyat, hogy közel 20 évig vezzese ugyanaz az ember. Hát mi ez ha nem diktakórikus vezetés? kedves 1István! Aztmondod komunista bunkó vagyok. Szerinted biztosan igy van. Ismerem és látom azb olyan embereket mint amilyen Te vagy. Mint emlitettem koromnaál fogva láttam már komunistát. Belöled ha akkor éltél volna nagyon jó komunista vált volna belöled. Csak ne3m orbán seggét kellett volna nyalni hanem Kádárét.Hidd el ezt nem sértésnek szántam. Emlékeimben él a seggnyaló vakon a pártot követö a másik ember véleményének leszarása. Itt nem Orbán vagy Gyurcsány imádásárol van szó. A mi jövönk és a gyerekeink unokáink élete a tét. ha éltél volna 1968-ban tudnád mi az a Új gazdasági mechanizmus. Az lett volna a lényege, hogy a szocialista gazdaságot valamiféle piac gazdaság felé tereljék. Ugyan az lett a vége mint a Bokrosé most meg a gyurcyányé. Pedig hát akkor nem volt hivatalos ellenzék. Csak titokban müködök. Még is megbukott mert már akkor is.voltak akik érdekeit sértették. Köztük az Oroszok. Pedig hát ha sikerül most nem kellene gyözködni egymást mert jólétben élhetnénk.
irogatas regeny 2007.11.05 23:30:59
  folytatas: Tudod az ember mindig elvan foglalva sajat kis dolgaival es kozben a dolgok elmennek mellete ugy , hogy megreagalni sincs idod. Hat en is igyjartam amikor Penge forgolodott Edit korul. Szepen eltunk szuletett ket gyermekunk, egy fiu es egy lany. Minden ugyindult mint a…..
irogatas regeny 2007.11.03 22:45:01
Egy kodos regelen elindultam csak ugy a semibe.Korulottem mindenki sietett neman magaele nezve jellegtelen tekintetel. A cigaretabol nagyokat slukoltam szinte elveztem korulotem tekergo fustkodot. Mar jo ideje elvoltam igy magamba amikor megszolalt mogotem egy noi hang. Megborzongtam mert bar…..
fricska a media undora. 2007.10.29 22:29:43
Nemtudom, hogy az ujsagirok vagy az olvasok felelossege ez a szennyaradat ami elonnti mindennapi panikeltes, kilogo mellbimbok,megcsalt ferjek-felesegek,becsapott,atvert emberi elmek takarekon tartasa. Igrn mi is reszesei vagyunk ennek SŐT csungunk ezek a "hirek" tartalman. Felhivnam…..