Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laco78

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Játék Neve: Föld A média 2 2015.10.29 13:47:04
A bejegyzés a szájbatalpaló blogon itt található. Folytatván a média működéséről szóló szájbatalpalást, a hírek világáról most térjünk át a szórakoztatóiparra. Legelsőnek megvizsgálhatjuk a szót: szór-a-koz-tat-ó-ipar. Szavunk gyöke tehát a szór. Egy egységes…..
(SZERK: A BEJEGYZÉS VÉGÉRE BESZÚRTAM A "Hova tegyem a pénzem"-SZAKASZT,MELYET TELJESEN KIFELEJTETTEM TEGNAP...) "Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog…..
Fontos szájbatalpaló következik, ugyanis, bár ezt manapság az emberek szeretik figyelmen kívül hagyni: a párválasztás a családstruktúrálódás alapja, a család pedig a társadalom struktúrális alapeleme. Nyilvánvaló, hogy ha >az Irányítók< össze akarták zavarni a…..
Kedves olvasók! Tudom, hogy régen írtam, és már nem is ígérek semmit. "Lezárni" nem fogom a blogot, de aki azt reméli, hogy a korábbi irányvonalat felveszem újra, csalódni fog. Gyakorlatilag az alaptémában leírtam, elmondtam mindent, és már nem csak én, hanem sokan mások, ismert és kevésbé ismert…..
Vértől csöpögő kézzel írom ezt a bejegyzést, vért maszatolok szét a billentyűzeten – súlyos sebet ejtettem >az előző bejegyzésben< a szent tehénen. Legyünk kegyesek, és vágjuk el a torkát végre – ebben a kiegészítő bejegyzésben leírom, miért nem tudhatjuk…..
A bejegyzés a Szájbatalpaló blogon itt található. Megszakítjuk a szájbatalpaló sorozatot egy bejegyzés erejéig. Olyan információ következik, amiről a tömegmédia nem fog hírt adni, bár a hírügynökségek feedjébe bekerült. Az alábbi cikkből az is kiderül, miért. De pár…..
Laco78 2018.08.21 22:08:56
@dangbird: hirtelen nem találtam az idevonatkozó írást a blogon, ezért is kérdeztem meg. Az N-retkuli érdekes téma, mivel bizonyítják mindezt?
Végre-valahára felkerült. Sokat dolgoztam a vágással, azért (is) tartott ennyi ideig. Első rész, letölthető Második rész, letölthető Első rész, YouTube: Második rész, YouTube: Továbbra is lehet adományokat küldeni, aki akar és tud. A történetnek ezzel nincs vége.…..
Jócskán itt az ideje, hogy tisztázzuk, mi is a baj ezzel a bolygóval, mi folyik itt. Elég nehéz lesz ezt közérthetően leírni, nyilván rengeteg kérdés érkezik majd, aminek felére sem tudok válaszolni – de lássuk, mit lehet kihozni ebből a témából, alapvető mágikus…..
Laco78 2018.04.20 09:13:15
@Mia and me: Jó vicc, de komolyan kérdeztem. Bálinttól elsősorban.
Az elmúlt egy hónap alapvető élménye számomra a teljes fáradtság. Sok erőt elvesz belőlem a munka, de szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy nem tűntem el. Az emailek megválaszolásában komoly elmaradásom van, de igyekszem. Sokszor lezuhanok az ágyba és reggelig úgy alszom, hogy…..