Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddt

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Életem egyik legjobb nője volt, és sajnos úgy is viselkedett, mint azok, akik tisztában vannak azzal, hogy jó nők” - Ez a csaj sok pasinál megfordult már, de nem is az a baj, hogy nagyétkű volt, és a fél baráti társaság megkapta, hanem inkább az, hogy utólag is mindent tagadott és félrevezetett…..
Posztolónk vitapartnereket keres ahhoz a megosztó kérdéshez, hogy mikor is indokolt a félrelépés? Szerinte minden párkapcsolatban vannak olyan szakaszok, amik egy férfi számára csak így vészelhetőek át.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
Tegye fel a kezét, aki várta már az új év első Napi érdekes posztját! Letehetitek, én is kíváncsian vártam, mit dob majd a gép. Hát íme itt van, és ezzel kívánunk Nektek és minden kedves olvasónknak, támogatónknak, követőnknek Boldog Új Évet! Az idei évben nagyon szeretnénk már újra élő előadásokat…..
Az első nukleáris repülőgép-hordozó, a USS Enterprise (CVN 65), 1961. november 25-én állt az USA haditengerészetének szolgálatába, nyolcadikként ezen a néven. A virginiai Newport News gyárban készült USS Enterprise 8 atomreaktorral és 4 gőzturbinával rendelkezett, így több mint 30 csomó (56 km/h)…..
ddt 2021.12.14 13:17:30
A barátnő három lehetőséget tart reálisnak, ami eldönti a jelenlegi kapcsolatát, de mintha már maga is sejtené, mi lesz annak a vége, ha egy önmarcangolásokban tobzódó pasi mellett marad.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
Négy év együttélés után talán még koraiak ezek a problémák, de párkapcsolata válogatja. Posztolónk nem érzi, hogy szeretnék, ám társaságban a barátnő el tudja játszani, hogy ők a legboldogabbak a földön, ami hatásos látványelem, csak sehova se vezet.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Könyvtacskó „Hol az elnök?” 2021.09.12 20:34:07
George W. Bush a szeptember 11-ei terrortámadások után egy valóságos odüsszeiát élt át, mielőtt visszatért Washingtonba. A Fehér Ház hivatalos fényképésze, Eric Draper fotókkal örökítette meg az elnököt és stábját az út alatt a történelmi napon. De a legfontosabb pillanatról lemaradt…..
ddt 2021.09.13 12:53:44
@Fikalnyik Eugén:
Milyen 2 méteres bemeneti nyílás?
5 másodperc alatt kerestem rá a képekre és látszik, hogy a baszott nagy amcsi tűzoltó autók fele olyan hosszúak sincsenek mint a leszakadt rész.
Kb. ennyit időt kellett volna rááldoznod, hogy ne írj orbitális marhaságot.
Az ott neked 2m?
c8.alamy.com/comp/C61547/the-pentagon-showing-the-impact-point-two-days-after-a-hijacked-american-C61547.jpg
Az első világháború végére az európai politikai életből szinte teljesen eltűnt a viktoriánus korszakra jellemző következetes, célirányos, érdek és értékalapú politizálás. Palmerstone, Gladstone, Bismarck korszaka elmúlt, a helyükre középszerű kishivatalnokok, majd hataloméhes szélhámosok és…..
ddt 2019.12.16 19:56:09
@molnibalage:
Tételezzük fel Lindemann a parancsnok a Bismarckon és nem pedig az impotens Lütjens.
A Hood után rögtön elsüllyesztik a POW-t is. Utána hátra arc és további sérülések nélkül hazaér mind a Bismarck mind a PE.
Mi lett volna? Nyilván irtózatos ünneplés és a Kriegsmarine mennybe menetele.
De változtatott volna háború menetén?
A következő hadműveletben Bismarck-Tirpitz-Scharnchorst-Gneisenau kombó?
Épültek/elkezdtek volna épülni volna újabb német csatahajók a siker hatására?
Te mit gondolsz?
ddt 2019.12.18 14:51:33
@bz249: A H-osztályból kettőt elkezdtek építeni még a háború előtt nem?
Amikor a barátnő a saját lakásodat sem tiszteli, nagyjából elképzelhető, mit tesz majd a közös fészketekkel. Posztolónk letesztelte a csajt, és három napra rábízta a lakását, de amikor hazajött egy kisebbfajta szeméttelep várta. Utána nem sokkal vetette fel a csaj, hogy össze kéne…..
ddt 2019.07.21 11:48:32
@haXXor: Exnejemnek 3 diplomája van. Amikor megismertem úgy tűnt minden rendben van vele kivéve, hogy GYŰLÖLI az anyját.
2 év után találkoztam a kedves mamával hát maradjunk annyiba, hogy orvosi eset.
És a vén ribanc egy szemétkupacon élt. Szó szerint. Az ágyán fél méter vastagon állt a szennyes. Azon aludt.
Gondoltam a feleségem annyira utálja ő biztos teljesen más lesz.
Az is volt...egy ideig. Aztán elindult a gyűjtögetés. Szinte semmit nem dob ki, 100 számra tojástartók, tejfölös dobozok halomba rakva, 80nm-es garázsba már csak egy kocsi fért stb.
Konyhában szeméttelep, sütő barna-fekete a ráégett olajtól.
Én: Miért ilyen koszos a sütő?
Ex: Mert fél éve nem takarítottam le. (Sima kijelentő mód, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne).
Erre rá 3 hónapra én takarítottam le. (Már nem laktam ott jó ideje).
Vegyészmérnök, hittan tanár, környezetirányítási mérnök vagy mifene.
És egy koszos, igénytelen....
Amikor Máté megszületett, és megtudtuk, hogy Down-szindrómás, az első, legsötétebb gondolataim egyike az volt, hogy az egész családunk élete romba dőlt, és a testvéreinek egyszer s mindenkorra befellegzett. Mostantól bizonyára semmi időm nem lesz rájuk, el lesznek hanyagolva, és borzasztó életük…..
ddt 2019.06.27 11:40:02
@Clamesa: Így ahogy mondod.
Rengetegszer látni: 70-80 éves töpörödött anyóka kézen fogva vezeti a 40-50 éves, nagydarab, szellemileg visszamaradott férfiembert. Nem mindig Down-szindrómás de sérült.
Ha meghal az Anya vajon a Tesók felrúgják egész addig életüket és befogadják? Vagy otthonba kerül?
Három gyermekem van 3-8 év közöttiek. Befogadnám a Down szindrómás tesómat ha úgy adódik?
Nem tudom. És szerencsére nem is kell megtudnom mert félek, hogy a "könnyebbik" utat választanám.
Én is azt mondom, hogy szűrni kell és ha valami kiderül akkor abortusz.
És nem azért mert nem akarok Down szindrómás gyereket.
Hanem mert nem akarok Down szindrómás felnőttet.
ui. Villányi úton van a Pető intézet. Ott sokkal rosszabb állapotú gyerekek vannak. Egek! Azok a lerobbant, halálosan fáradt szülők....
ddt 2019.06.27 13:45:39
@MAXVAL bircaman közíró: Szélsőségesekkel nem tárgyalok.
A Chernobyl minisorozat után, mely drámaként és történelmi filmként is hatalmas sikert aratott szerte a világon (elsősorban az HBO nézői körében), felmerül az emberben a kérdés: a katasztrófa filmek közt milyen riválisai lehetnének? Melyek az utóbbi 25 év legjobb katasztrófafilmjei? Szigorúan…..
Barangolás a világban Sinkanszen 2018.07.09 16:26:19
Az 1964-es év nagy jelentőséggel bír Japán történetében: a második világháború borzalmas pusztítását követően az ország nagy részét ekkorra már újjáépítették, a gazdaság szárnyalt, nem mellesleg pedig ebben az évben az ország fővárosa, Tokió adott otthont a soron következő, XVIII. nyári olimpiai…..
ddt 2018.07.10 18:32:04
2017. 07. 06-án Amerikában, Virginia államban kivégeztek egy gyilkost, aki többszörös rablási és betörési kísérletek miatti tárgyalása elől, szökés közben lelőtt két embert. Az illető mellesleg magyar származású volt, de ez az írás szempontjából lényegtelen. Ilyenkor örülök, hogy az Európai Unióban…..
ddt 2017.07.08 20:18:31
@Drexler Ádám:
Vannak forrásaink de a liberálisok még a tényleges életfogytiglant is embertelennek tartják.
Ja a Bene László (skálás gyilkos, 4 áldozat) is ki fog jönni a börtönből mert pont akkor nem volt ilyen büntetés.
ddt 2017.07.08 20:28:52
@gtri: @Drexler Ádám:
Hát ez van. Na elmondtam amit akartam. Csá!
Lapaj szerint A kis Kesjár 2013.07.03 18:16:42
Ami a világnak Senna, az nekünk, magyaroknak Kesjár Csaba. Aki ugyan csak a Forma-1 küszöbéig jutott, addig a néhány körig a Hungaroringen, de akit sportszeretete, életvitele, és karizmatikus egyénisége igazi példaképpé, idollá emelt. És az ő esetében sem a körök, másodpecek a…..
ddt 2013.07.04 20:01:13
@madbalee: Gianmaria Bruni volt a csapattársa. Amikor futottak mért időt szinte mindig Bruni volt a jobb az időmérőn 5-6 tizeddel. A versenyeken vagy 8X kiesett mind a két versenyző műszaki hiba miatt.
Harmadik nap Ma is kellemes idő volt, Tomi a halálán volt mert elkapott Lacitol egy virust, ugyhogy ő egész napot kihagyta. A reggeli első menet után megforditottam a Michelint, de nem sokáig volt örömöm benne. Amikor a második menetre akartam kimenni, az aksi nem birta beinditani a…..
Több kommentárt nem is fűznénk hozzá, hiszen mindenki látja, hogy elrontják a körét az aljas BMW-sek, Octáviások és különben is. Nem szabadna így hozzáállni egy pályanaphoz, pláne akkor nem, ha tulajdonképpen szándékosan nem tartotta fel őket senki. Mindenkinek egyformán…..