Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RASEGUN

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan gondolom nem értik miről van szó, de akik megnézik Irvin3Kinneas videóját, megtudják, hogy itt bizony kedvenc sárga buszunkról beszélek. Valahogy sikerült neki, hogy nem jött be a filmjelenet és közelről megcsodálhatta a csodajárgányt. Sőt, még a busz belsejébe is…..
Íme, Timberland Trick..
RASEGUN 2007.11.30 17:25:15
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
ROFL-net Kitler 2007.09.20 20:52:58
Még több Kitler (Kitten+Hitler) itt..
RASEGUN 2007.11.19 16:16:28
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Rossz PC Juniorok Admin: Kezdődik 2007.11.08 22:19:00
Miért is jött létre ez a blog?Nem kevés üzenetet, e-mailt kaptam, hogy "Mutasd be a videómat" meg ilyenek. A legtöbb kommentelő nem örült neki, ha más videója felkerült a blogomra.De az utóbi hónapokban egy igazi játékbemutató mánia indult el, ezek közül sok teljesen…..
RASEGUN 2007.11.14 17:40:19
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
   Most érkezett el a pillanat, amikor utálatból átment a játék egy olyan besorolásba, hogy a rengeteg nevetséges jelenet miatt egyszerűen már nem lehet haragudni a mesterlövészre.Egyszerűen olyan gagyi, hogy szánalomból szeretnénk átölelni a játékot.Soundtrack :R.…..
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..