Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ripley79

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar világos sör Blogunk úgy általában szívesen vadászgat magyar kisüzemi sörökre, főként ha palackozott változatban is léteznek, hiszen akkor online is tudunk foglalkozni velük. Épp emiatt megy egy kicsit rejtélyszámba, hogy miért nem írtunk eddig kielégítő…..
ripley79 2012.02.24 15:32:30
Sziasztok ismét.
Mivel magam is kóstolgatok és oszályozgatok söröket (amatőrként), valamicskét azért talán én is értek hozzá, jómagam is kb.többmintszáz magyar házit kóstoltam, összeségében pedig ennél természetesen soookkkkal többet.
Összegzésképpen:Oda jutottatok/jutottunk a dologgal, hogy Nektek(néhány kóstolónak) nem ízlettek a Szögedik, viszont viszonylag sokan védelmükbe veszik a fentebb említett söröket, szintén hosszú évek és elfogyasztott hektóliterek alapján. Más oldalról próbálom megközelíteni a dolgot: ha a pécsi szentistvánkarácsonyinak ennél több pontot adtatok, akkor szerintem (és ez egy vélemény csakcsupán) ti részlehajlóan és előítéletekkel telve, valamint hallomásból (1-2 "lokálpatrióta") osztályoztok, nem pedig legalábbis féligmeddig objektív kóstolói szempontból.
Ezzel sincs semmi bajom, csak azzal illetetek, hogy nem olvastam figyelmesen (pedigde), márpediglen nem ez az első sörleírás, amit végigolvastam tőletek, és ezt is tüzetesen átbogarásztam, mondván magamban, hogy márpediglen itt csakiséskizárólag tévedésről lehet szó. Hát pedig erről szó sincs, és arról sem, hogy rosszultárolt/szállított/hibásmindkétfajta/stb. lenne, csak 1szerűen nem ízlik nektek a Szögedi és kész.
Én a magam részéről abban maradok, hogy igenis venni és inni fogom továbbra is a Szögediket, és ezentúl egy kicsit több fenntartással fogom kezelni az általatok írtakat, pedig sok más sörrel kapcsolatban megegyezik a véleményünk.
És ezen összegzések örömére és megünneplésére bontok egy Ászokot. SZÖGEDIT.
Üdv
Krisz (patyik krisztián, Tatabánya)
ripley79 2012.02.24 15:33:33