Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A piros tornacipős lány

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés! (andros)..
A piros tornacipős lány 2015.11.18 13:43:24
,,Hülye vagy- mondtam magamnak, majd ha ez elmúlik"  Bevallom, megmondom neki, mit érzek... Készülök rá, edződöm, mint egy tini, aki belepirul, hogy moziba hívják. Először... aztán másodjára már teljesen jól viseli, harmadjára el sem pirul. Mit veszíthetek: semmit. Ha így…..
Hogy kitálalok! Bármi is legyen a vége. Elmondom. Többet érzek, mint barátság, többet érzek, mint az, hogy fontos vagy. Több vagy, mint egy futó vágy. A szerelem vagy. A plátói szerelem.  Túl sokat tudok rólad, mégis oly keveset. Többet akarok. Melletted akarok ébredni,…..
Klaviatúrám tintapacái 2015.06.12 21:23:59
Klaviatúrám tintapacái 2015.06.11 21:34:33
Minden egyes nap nehéz  és még nehezebb... Mert nem beszélünk, mert nem találkozunk, mert menekülőre fogtam, mert megsebeztél. Űzött vad vagyok. Hangtalan próbálok eltűnni az erdő legmélyén és eltévedni örökre, ... Emlékekkel, az emlékeinkkel. A közös múltunkkal. A…..
Klaviatúrám tintapacái 2015.06.10 17:10:56
Úgy döntöttem, blogot írok... Ez már elég elcsépeltnek hangozhat, mégis megteszem. Érzések milliói kavarognak bennem, az élet nagy kérdéseiről már nem is beszélve... Kihűl mellettük a reggeli kávém és a Nap is nyugovóra tér, de ők még ott állnak a küszöbön,…..