Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergosipos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kecsegtető megoldás, a boroszilikát mattüveg megrendelése méretre, de a realítás a házi barkács. Ami mondjuk még jó megoldásnak is tűnik, de nem találom hol lehet ilyen csiszolóport beszerezni. Valakinek van ötlete? (megtaláltam, vettem, cím a bejegyzés alján) Maga a…..
Az első tekercs amit a 6x12-es Holga alapú, de Angulonnal tupírozott gép csinált, nem lett igazán jó. Az élességgel nem volt minden rendben, úgyhogy nekiálltam, kiköszörülni a csorbát. Először is egy igazi mattüveget kellett keresni. Sokadikra sikerült is. De ugorjunk kicsit…..
Kosz, romos épület valahol a Belvárosban, enyhén szólva eklektikus (illetve inkább kaotikus) belső dizájn, sokféle stílus egymás hegyén-hátán, félhomály, 70-es és 80-as évek bútorai és egy halom megrögzött léhűtő (értsd: „hivatásos” egyetemisták) – egy igazán jó…..
gergosipos 2012.03.21 10:00:40
Pár napja találtam az eBayen egy remek vételnek tűnő, egész jó fényerejű 180-as objektívet a Fujira. Leütöttem, kifizettem, és most várom. Pedig már régóta Budapesten van... Figyelem, hőbörgés következik.   Az üzlet részével nem volt semmi baj, a sikeres licit…..