Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duzur

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Techet Péter jogfilozófus, újságíró írását olvashatják.     A jobb- és a baloldal az európai – a széles értelemben vett nyugat-európai – politikatörténet alapvető…..
duzur 2012.05.14 11:32:59
@vizipipa: éppen, hogy nem egy szimpla fekete-fehér elemzés hanem egy kitünö írás ami dióhéjban rámutat a dolgok komplexitására. Pont az egyszerüsitöknek fog nagyon nemtetszeni.
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..
duzur 2012.03.02 19:01:36
@Mohamed: Remélem Mohamed, hogy szintén blankolt vagy mert különben nagy züröd lesz muzlim testvéreid között!..
duzur 2012.03.02 19:23:19
  „Amit be szeretnék mutatni előadásomban, azok a piacgazdaság és a demokratikus kapitalizmus vallási gyökerei. Mindezt egy olyan kultúra hozta létre, ami telítve van a zsidó-keresztény örökséggel, és a piacgazdaság eredetileg ennek értékeit hivatott kiteljesíteni.…..
duzur 2012.02.25 16:40:37
@Kara kán: Itt valami tévedés van, a zsidó vallás nem misszionál vagyis nem hinném, hogy bármilyen parkban is egy zsidó rá próbálna bárkit is venni arra, hogy legyen belöle is zsidó... Az viszont tapasztalható, hogy vallási vezetök inkább drukkolnak a más vallás vezetöinek is mint az ateistáknak...
„Antifasiszta mozgalom: a fasizmus és a fasiszta veszély ellen irányuló tömegmozgalom, amely osztályhelyzetre, pártállásra, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül egyesítette a demokratikus erőket és szervezeteket. Legfőbb hajtóereje a nemzetközi munkásosztály…..
duzur 2012.02.22 15:38:58
@Muad\\\'Dib: Mivel én jómagam világos szöke kékszemü zsidó nö vagyok, lehet, hogy az ilyeneket Izraelbe be se engedik? Mert ugye a faj, az egy külsöleg megkülönböztethetö ismérv. Nem tudok róla, hogy léteznének zsidó gének és én bizony képtelen vagyok megkülönböztetni egy arab muszlimot egy arab zsidótól. Ráadásul mindkettö, ha férfi, körül van metélve és egyik sem eszik disznóhúst... No és persze tudtommal Izraelben kb. 1 millió arab is él. Ott messze nem a faji problémák okozzák a gondot, hanem az, hogy túl kicsi területet szántak a "jóakarók" 2 népnek...
duzur 2012.02.22 15:51:37
@Rwindx:
A blogban ez áll "A fasizmus bárkiben ott lappanghat" és ez igy nem stimmel. Ugy viszont igen, hogy "A fasizmus MINDENKIBEN ott lappang" és tudatosan kell az ilyen hajlamokat mindenkinek magában is leküzdeni, mert különben csak az lesz érvényes, hogy "Az ember, az ember farkasa"...
Nekem pld. az empátia segít leginkább ebben, mert könnyen beleképzelem magam a másik helyzetébe és tudom, hogy a szerencsét se igazságosan osztják. Anélkül pedig nehéz a boldogulás.