Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyautós+gyalogos

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
egyautós+gyalogos 2012.02.22 14:08:13
Kedves Mindenki
Végig olvasva ezt a sok bölcsességet és okosságot most úgy éreztem röviden muszáj írni....
1. az út az autósoké, nem a gyalogosoké nem keveset fizetnek azért, hogy az utat ők használják... ami mellesleg telel van rosszul beállított lámpával és már-már szinte méterenként zebrával...
2. mi olyan sürgős, hogy a sok gyalogos nem tud megállni és körülnézni mielőtt lelép a járdáról, ha van zebra ha nincs? Egyáltalán miért nem tud akár 1 percet is várni mire át tud kelni az úton?
3. közel 500 Ft-os üzemanyagnál miért kéne az autósnak méterenként megállni és gyorsítani, hogy átengedjen akárkit is? (elég sokkal felmegy a fogyasztás e-miatt)

4. azt gondolom sok gyalogos elfelejti, hogy annak ellenére, hogy nem kapta meg az elsőbbséget (az autósok így gyakran nem adják meg egymásnak) még nem kéne mutogatni meg anyázni és hasonlók.. mert könnyen megállhat az autós és ki is szállhat amikor már ő is gyalogos lesz és simán orrba is gyűrheti a szintén gyalogost... tudom erre majd jön a sok értelmes hozzászólás, meg erős ember, hogy gyere... de amikor éles a helyzet sok ám a papírkutya és nem baj, csak tudjátok ez is benne van a pakliban!!!

Összefoglalva az út az autósoké a járda a gyalogosoké és ha lelépsz előtte nézz szét és várd ki a megfelelő alkalmat arra, hogy át tudj kelni az úton biztonsággal. Ez nem hiszem, hogy nagy dolog... akkor sokkal egyszerűbb lesz a közlekedés és hidd el kedves gyalogos meg fogod kapni az elsőbbséget!!!! Tuti, amikor gyalogos vagyok én is megkapom és ki tudom várni a sorom amikor átmegyek az úton...
Aki nem bír várni arra, hogy át tudjon jutni az meg vállalja a következményeket (korábbiakban a többi hozzászóló már eléggé részletesen leírta, nem tenném meg még egyszer).
minden jót!
egyautós+gyalogos 2012.02.22 14:10:01
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
MIért kéne az autósnak jobban vigyázni a gyalogosra mint annak magára????? Ezt megtennéd, hogy kifejted??? ha már ilyen végtelen bölcsességet írsz!!!!!!
egyautós+gyalogos 2012.02.22 14:15:26
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgár@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Erre azt tudom mondani, hogy a gyalogos érdeke egyrészt már sokan leírták miért.... másrészt pedig lehet, hogy igazságtalan lesz az élet de ha jól orrba gyűrik a gyalogos akkor az meg az ő kockázata...