Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NPdroid

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő, hogy miket vásárolunk! Vagy annyira azért nem is meglepő?   Bevezető Már két hónapja nem néztük meg, hogy mik Magyarországon a legnépszerűbb olcsó kütyük. Nem néztük meg, mert nem sok értelme volt, hiszen a tél slágerei követték a hideg évszakokat, így teljesen felesleges lett…..
NPdroid 2019.04.10 09:31:24
@annyi amennyi: Ne haragudj de a jól működés és a jó hangminőség nem azonos témakör. Tény, hogy ezek az eszközök nem képesek tisztességes hangminőséget generálni. ( én is használom, meg lehet kötni a kompromisszumokat, de ha minőségi zenehallgatásról van szó otthon-autóban, akkor ezek a cuccok szóba se jönnek)
Elege van már a hagyományos házak monotóniájából? Érzett késztetést arra, hogy a tárgyakat és a bútorokat a plafonhoz erősítse, csak hogy valami izgalmat csempésszen az életében? Ha igen, és nem zavarja a hányinger, akkor itt egy jó hír: megnyitott és látogatható az első…..
Reckl Amál blogja Az én #metoo-m 2018.10.08 01:53:42
Azt írta az újság, hogy a #metoo mozgalom egy éve kezdődött. Ekkor mert Harvey Weinstein azóta bukott filmproducer egyik áldozata először a nyilvánosság előtt, névvel, arccal beszélni az őt ért szexuális támadásról. Számos áldozat jelentkezett még, erre korábban nem volt példa. Ahogy arra sem,…..
NPdroid 2018.10.09 10:47:03
@Harvey Weinstein.:

Jaja,
kuss picsába, pofádat befogod, a te dolgod a szülés!

...büdös ribanc, repessz vissza azonnal a konyhába pitét sütni
A SamMobile ma nagyon jó hírekkel szolgált a Galaxy S 3 (U:és Galaxy S 2) tulajdonosoknak, hivatalosan bejelentették a telefonhoz készült Jelly Bean ROM-ot, amelyet néhány napon belül OTA (Kies/Wifi) frissíthetnek, nem hivatalosan (itt) pedig, akár már ma Odin-al.  Azt, hogy…..
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..