Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeneszek

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... furcsa népek ördögi masinériákkal lopják lelkünk!    Zenészek..
Sosem volt albumok Apróságok, 2012.03.16 14:10:00
... ha már a keret felkerült. Kívülállóként nem tudom megtapasztalni, mennyire hallani ki az előző postban szereplő két hanganyagból, de nem teljesen egymás tükörképei. A gitárszólamok például csak türközve lettek. A szél hangjai néhol igen, néhol nem. A hullámzás is…..
Nem kifejezetten smink téma, de az utóbbi időszakot eléggé meghatározta a számomra, úgyhogy muszáj írnom róla... Mostanában volt egy kis jövés-menés az egységemben, így több alkalommal is kerestünk új embert. A pozíciókat általában szűkebb körben hirdettük meg, azaz nem…..
zeneszek 2012.03.04 13:17:45
@Bambano: "ja persze, minden cégnek legyen hr-ese, bérelt vonala, egyedi internet szerződéssel, informatikusa, csillagháborús szerverei, stb. akinek ez nincs, az nem is vehet fel embert? rotfl. bazira el vagy tévedve az életben előforduló dolgokkal kapcsolatban."

A gond az, hogy nincsen igazad. Mindent elvárnak a cégek a jelentkezőktől, maguktól pedig semmit sem. Amelyik cégnek nincsen saját web oldala, komolytalan. Mekkora kiadás ez évente? Tízezer forint? Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokban van helyesírási hiba. Stilisztikai lehet, az tényleg nagyobb falat.
Amikor egy cég komolyan az interneten keresztül intézi az ügyeit, akkor legyen saját szerződése, akár bérelt vonala is(mert az neki is megéri a sokkal magasabb árat is), legyen gépparkja, saját e-mail címe(i). Aki az info@-ra kéri a jelentkezéseket, az komolytalan. A recepciós foglalkozik a jelentkezésekkel?
Sokan megérthetnék végre, hogy ez egy fontos kiválasztási folyamat(a jelentkezőnek mindenképpen, a feladónak pedig, amennyiben komolyan gondolja), amire érdemes ráállítani egy embert. Akár béreltet is.
Az, aki ma itthon álláshirdetést ad fel rendesen lenézi a jelentkezőket, hiszen mindenki csak maga alá kereshet embert, az pedig csak egy kötelező rossz, fizetni kell utána, stb.. Személy szerint nincsen kifogásom az ellen, ha lélektelen gépként tekintenek rám, és hülyének is néznek mellé. Csak egy másik tarifába esik az ilyen munka.
Sosem volt albumok Angie 2012.02.25 13:09:00
Dal egy lánynak. Míly' meglepő! Azt hiszem nincsen ebben semmi meglepő.Mindenki, akinek köze van valamilyen művészeti ághoz, esetleg önmaga is műveli azt, előbb-utóbb eljut oda, hogy az aktuális szeretett személyhez címezzen egy művet. Van, amikor ez magától jön, és olyan is,…..
Sosem volt albumok Előszó 2012.02.25 13:00:00
Avagy mit, miért, hogyan, minek.   Mit? Ahogyan már említettem, ezek egy, vagy több, soha el nem készült album borítójára írt szövegek, köszönetek, megjegyzések, fricskák, ömlengések, tények, talányok. Miért? Egyszerűen, mert kell. Lehetne fokozni, de nem kell, mert…..