Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gimesi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel vasárnap hajnal 2 körül kerültünk ágyba, így már erősen dél fele járt, mire felébredtünk. A változatosság kedvéért elmentük és vettünk pár alapvető élelmiszert, mivel sikerült nem teljes 2 nap alatt elpusztítanunk egy másfél kiló kenyeret, egy fél kiló…..
Elég régen ajánlotta Kentera nevű olvasó a Rosszcsontok játékokat. Nos, őszintén szólva fingom sem volt, mi/ki ez, úgyhogy felmentem honlapjukra és letöltöttem a második rész demóját. Dicséretes, hogy teljesen magyar fejlesztésről, termékről van szó, egész aranyos kis…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
gimesi 2008.06.08 00:31:54
www.virtualnes.com/
ezen az oldalon 765 regi jatekot lehet letoltes nelkul jaccani(nem mellekesen errol a laprol vannak leszedve azok amikkel ti most itt jaccotok :D)
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..