Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alien power1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apáink korában az esti híradó az élet szerves részét képezte. A családfők az egész napos lótás-futás, a kimerítő munka után hazatértek, a családdal megvacsoráztak, majd leültek a TV elé és megnézték az esti híradást. Ekkoriban még nem lévén internet, az aznapi…..
Van, aki bevallja, mások tagadják. Van, aki nyíltan beszél róla, mások számára tabutéma. Egy biztos, így, vagy úgy, de mindannyian félünk tőle: az elmúlástól, a haláltól. Kivételek persze, mint mindenben, itt is vannak. A fiatalok kinevetik, a súlyos betegek, akik számára már…..
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
A strand nem a Homár kedvenc helye, ezért hálás, hogy mások letesztelik helyette ezeket a helyeket. Promontor az agárdi Napsugár strandon állapította meg, hogy napsugár az van, árnyék viszont alig. Andrásék a Tóbíró strandot próbálták be, ám amikor otthagyták a cuccaikat 10…..