Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astra 200t S

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Astra 200t S 2012.02.21 19:55:52
Én ismertem egy srácot, Ő a 3.0 V6 (X30XE) motort rakta a B Corsa-ba. Pont befért. :) Nem ment rosszul ,de a nyomába nem érhet az én turbos F Astra-mnak.

Egy kis info azoknak, akik nem ismerik, hogy melyik is volt a legerősebb, gyári Astra. Előre szólok, GSi nuku ehhez képest.

en.wikipedia.org/wiki/Opel_Astra_200t_S

Nekem is van egy ilyen, C20LET, kb. 300 ló, 440Nm, én építettem, saját kezemmel, a motor fel lett újítva, újraperselyezve a hengerfal, hengerfej, csapágyak, lehúzógyűrűk, turbo gyárilag felújítva, stb. Majd 1 millió áll csak a motorban, így most van egy 3.000km-t futott, 14 éves autóm, a karosszériájában van 180.000km, de rohadásmentes, a fényezés eredeti, max egyszer megpolíroztam, nem volt még lakatolva, mindig garázsban állt, első tulaja is vagyok.

Az RS Octavia-tól nem félek, mert még a chiptuningolt változata sem tudott utánam jönni. A magyar RS Octacia rendőrautók csak gyári állapotóak, 200 ló, oszt szebasz. Egy srác RS-ét - chiptuningolt - félgázzal tologattam az autópályán, amikor az a belét köpte már a látható kipugázból, kénytelen volt lehúzódni, pedig mondta, hogy ő a tűzfalat taposta, én meg csak kényelmesen nyomogattam a gázpedált.
A végsebessége 254km/h GPS-szerint (az óra nem érdekel, mert csal legalább 15-20km/h-t már a végsebesség környékén a nem lineáris áttételezés miatt, és ez a legtöbb autóra igaz), de csak az 5 sebességes váltó miatt ennyi, ha beleraknám a motorhoz való 6-os váltót, akkor valahol 280-290km/h lenne a vége GPS-szerint.