Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Styxusa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtanultunk együtt élni a háborúval. Megtudtuk azt is, milyen heroikus eredmény, hogy a másfél éve még fele annyiba kerülő dolgok most már – a magasabb szintről – csak 9.9%-kal nőnek évente. Megértük, hogy a rendszerváltáskor - a csehek után - második legmagasabb életszínvonalú közép-kelet-európai…..
"Pár héttel ezelőtt merült fel blogunk hozzászólásaiban, mennyi értelme van a streaming-korszakban a kritikáknak, egyáltalán, olvasnak a mai fiatalok ilyet, és mégis, miért írogatunk itt majdnem tucatnyi-soros ismertetőket akkor, amikor a közösségi média felületén egyre kevesebb a betű, és egyre…..
Volt már szó itt Ernest Cline Ready Player One című könyvéről, nyerhettetek is belőle. Azóta kaptunk a kiadótól egy interjút, ami a szerzővel készült – szerintem elég érdekes ahhoz, hogy helye legyen a blogon. Hogyan született a könyv megírásának ötlete? Elgondolkodtam,…..
Styxusa 2012.12.17 21:11:24
@Martian: Csak itt, csak most, csak neked...
www.geekalerts.com/sock-sandals/
 Update: Időközben megtörtént a sorsolás, amelyet közjegyző jelen nem létében végeztem ugyan, viszont teljes mértékben igyekeztem mindenkinek egyenlő esélyt biztosítani, remélem megbíztok bennem annyira, hogy nem az unokatesómnak löktem oda a jegyeket. A kis Excel…..