Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solycika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló fiúk, szia lányok, ma Torchwood-roadmovie-t láthatunk, nézzük szeretettel bátor hőseink vidéki turnéját. Alkonyi angol vidék, kanyargó aszfaltcsík, rajta szőke nővel bélelt terepjáró hasít, mondaná a költő, ha volna ideje ilyen hülyeségeket nézni, de nincs, úgyhogy…..
Csoki mindenkinek, öveket bekötni, merhogyhát szédületes epizód veszi kezdetét, nézze mindenki a szemével, mik meg nem történnek itten kérem! Ez a rész Nemecsekről fog szólni, hölgyeim és uraim, a mindig vicces, illedelmes, piszén pisze portásról. Már rögtön az elején…..
Üldözős jelenettel kezdünk, mindenki szalad, mint állat, Gwen és Owen az egyik csapat, Jack egymagában a másik, mondjuk ő a parancsnok, úgyhogy ez jogos is, Toshiko a gép előtt ülve irányítja őket. A futkosással eltelik két perc, meg vagyok lepődve teljesen, eddig soha nem látott…..
Na itten vagyunk megint. Rövid flashfolyam, mi is az a Torchwood, miért is létezik, a lényege, hogy az előző részben már látott "keményen lépkedünk előrefele rideg nézés közben" csapatmozgásban immáron szerepel a mi szép és okos Gwenünk. Aki amúgy bowlingozni van a…..
Solycika 2012.02.26 20:06:01
Némi előzetes információ, csak hogy tudjuk, mihez tartsuk magunkat: A Torchwood brit televíziós sci-fi filmsorozat a Ki vagy, doki? (Doctor Who) című sorozat mellékága, a BBC Wales készítette. 2006-ben mutatták be a 13 részes első évadot, 2008-ban a másodikat. 2009-ben a harmadik…..