Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blloger

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Magyar Szociális Fórum népgyűlése Tisztelt Emberek!A Magyar Szociális Fórum lakossági gyűlésre hívja mindazokat, akik hangot akarnak adni elégedetlenségüknek, mert nincs munkájuk és kellő jövedelmük, nincs miből megélniük, törleszteniük, otthonuk elvesztését…..
Figyelem közmunka vállalók!  A közmunkásokat is megilleti a munkaruha és az egyéni védő felszerelés, még akkor is, ha a foglalkoztatás önkormányzati keretek között történik! Ez esetben a munkát nyújtó polgármesteri hivatalnak, vagy ha annak valamelyik részegysége pl:.…..
Munkásosztály 2012.02.21 15:38:00
csapjunk szét köztük ...
http://akozmunkaismunka.blogspot.com/ Ez a lap a közmunka, mint munka problémáival és szabályaival foglalkozik, egyben érdek-képviseleti célt is szolgál. Ma Magyarországon nincs elég termelő üzem, így a közmunkákra továbbra is szükség van! Ha észrevétele van, vagy…..
Munkásosztály Közmunka 2012.02.21 14:52:00
A híres közmunka nettó 47000 Ft- ért. Tisztelt politikusok!  Gratulálok már megint valami felejthetetlent alkottak.  Ismételten sikerült az emberek szeretettét magukra irányítani.   Hol van az a lét biztonság, amiről olyan jól tudtak a választások idején mondogattak, hogy…..