Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XII. December

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lett 100 éves a Népszálló. Bent jártunk, hogy elcsodálkozzunk: valamikor Zsolnay-kút és díszes falfestés járt egy szegényembernek, ha szerencsés volt. Az intézményt a "rémítő, szavakkal le nem festhető és csak száraz számokban halványan vázolt lakásnyomorúság…..
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
A KÉK jóvoltából, a "Betonretró - Betonjövő" programsorozat részeként 2012 május 5-én megnézhettük a Kálvin téri metróállomást. Ami alapból nem lenne nagy kunszt, tíz- és tízezrek járnak oda nap mint nap. De ez most a 4-es metró Kálvin tér állomása volt.…..
  Nincs mese én is meg vagyok fertőzve a gyanakvással. A lufis autókat látva nekem is valami vírusmarketing jutott eszembe. Pedig úgy néz ki, valaki egyszerűen jó fej volt a Dembinszky utcában. Végül is, ha minden különösebb ok nélkül le lehet rúgni szemeteseket és…..
Timelord A telefon nélküli élet 2012.04.25 16:00:00
Ez az írás nem a telefonadó utáni, hanem a telefon elterjedése előtti életről szól. Képzeljük el a szituációt: már létezik a telefon, de még nincs telefonhálózat. A befektetők világszerte azon dolgoznak, hogy megtalálják az új termék potenciális fogyasztóit, minél…..
A képet Prinz Rita lőtte és a III. kerület FB-csoport ajánlotta a figyelmembe. Ahogy egy kommentelő jogosan megkérdezte: "vajon a biciklis helyen száll fel?" ..
Építős blog Új híd a Száván 2012.01.09 08:46:00
Egy évvel ezelőtt számolt be az Építős blog a Belgrádban épülő új Száva hídról. Nos, a kivitelezők gyorsan dolgoztak és határidőre elkészült az új átkelő, melyet az új év első napján át is adtak a forgalomnak.  A híd egyetlen pilonja az Ada szigeten áll. Erről…..
Fővárosi Blog Rejtvény 2012.02.29 08:00:00
A kérdés ismét csak az: mit ábrázol a kép, merre járunk? További rejtvényekhez katt ide!  ..
XII. December 2012.02.29 13:15:58