Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bangyee

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyárspolgár BBQ Deluxe BBQ-szósz 2014.09.25 21:41:01
A szószok témaköre nagy kedvencünk, régi alaptétel éttermi konyhákon is, hogy a mártás adja a különbséget, amiért a vendég visszatér. A BBQ-szószok világába megtettük az első lépést korábbi alapposztunkban, most következzen egy újabb irányadó leírás, egy afféle…..
Szabadalmi blog DOBD EL A KULCSOD! 2014.09.22 12:55:06
Ha utálod a zsebedben zörgő kulcsokat, amelyek beleállnak a combodba, és mindig elvesznek, akkor olvass tovább. Tarts velünk az új találmányok, és azok védelmének világába! Addig is amíg megvannak kulcsaid, nem kell félned többet, hogy random fekete lyukakban tűnnek el zsebed…..
Ma ismét a gasztronómia területén kalandozunk kicsit, a mai három írást a helyszín, Anglia köti össze. Három írást adok ma közre, akad a szerzők közt olyan, aki bevallottan még konyhai karrierje elején jár, de akad olyan is, aki profi, ami szerintem külön érdekessé teszi…..
Nyárspolgár BBQ Smoke ring 2014.03.05 00:12:14
A barbecue-technika egyik védjegye. Közvetlenül a külső húskéreg alatt keletkező, 2-8mm vastag rózsaszín gyűrű, amely a hosszan tartó alacsony sütési hőmérséklet és a minőségi, tiszta, finoman kezelt és adagolt füst eredményeként születik meg. A 110-120C körüli…..
bangyee 2014.03.05 20:52:12
Droli tegnap remek posztot írt Hisztiország címmel. Remélem nem követek el nagy hibát, ha úgy foglalom össze az írását, hogy a magyar választópolgároknak mindig az aktuális kormány politikájával van bajuk, és emellett a mindenkori ellenzék politikáját mindig jobbnak tartják.…..
bangyee 2012.05.24 13:01:53
@ccactus: "Megtörtént a magánnyugdíj vagyon államosítása, részbeni államadósság csökkentésre felhasználása, valamint közvetlenül a lakosságot érintő megszorítások helyett multiadókkal próbálkoztak."

Nekem ez igy egy mondaton belüli ellentmondás. Lakossági megszoritás HELYETT multiadó... hát a magánnyugdij elvétele és a jövőbeli nuygdijjuttatások teljes elbizonytalanitása talán nem a lehető legnagyobb megszoritás, ami a lakosságot érheti? Emberek, nincs megszoritás, csak nyugdij nem lesz, okés? Pláne ha épkézláb értelmes fiatalság nem marad az országban.

A többi részletbe meg nem megyek bele. Nem vagyok közgazdász, de nekem igy is túlegyszerűsitettnek tűnik a kép amit lefestettél a grafikonokkal. Tény, hogy szar volt amit az elmúlt 8 év művelt, de az biz korántsem erény, hogy ennél -ha el akarjuk hinni - esetleg hangyafasznit jobban teljesit a fidesz. Mert igy legfeljebb nem szart kaptunk, legalább csak fost. Éljen!