Regisztráció Blogot indítok
Adatok
77muf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lényeg a videóban, a képek lenn a bejegyzés végén. Megoldást ide: rosszpcjatekok@gmail.com   Az indafotó javíthatatlan önálló gondolkodásának hála, nem elég hogy már megint fordított sorrendben rakja ki a képeket, de érthetetlen oknál fogva a 13-14-es kép sorrendje…..
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
 Itt letölthető mp3-ként (110 MB)LEGJOBB FILMThe Artist – A némafilmes Éjfélkor Párizsban Az élet fája Hadak útján A leleményes Hugo Pénzcsináló Rém hangosan és irtó közel A segítség Utódok..
77muf 2012.02.28 19:16:23
Éppen megnézem az Éjfélkor Párizsban c. filmet, és szerintem jogos volt az oscarra jelölése. A film jó, nagyon jó, az év eggyik legjobb filme, és az a 7,8/10es pontozás az IMDBn is korrekt.. (nálam 7,5). Az igaz hogy a film nem mindenkivel tudja szerettetni magát, például aki nemhallott Hemingwayről és a többi megemlített íróról.. vagy aki nemismeri Picassót és Dalít, az lehet hogy elveszik a filmben, és unalmasnak fogja tartani. Én nagyon jól szórakoztam, figyelmesen néztem, és szintén érdekesnek találtam a történetet is, az ötleteket is és magát a megvalósítását is. Úgyszintén az az ember aki jól ismeri pl. Dalí életét és műveit, sokmindenre rájöhet a filmen, sok összefüggést találhat- orszarvúk, Owen Wilson orra(ami ténleg több Dalí műben is megtalálható)... és szintén úgy van ez Picassoval is...és maga a sürrealizmus is a tigrisekkel és a sok állattal nagyon jól van ábrázolva. Azt is megkell említenem, hogy a szereplők kiválasztása is nagyon jól sikerült (énszerintem), a történelmi személyiségek hasonlítanak, az írók is és a festők is (pl. Adrien Brody kiköpött Dalí(nem úgymint Robert Pattinson a Little Ashesben)és a Picassót alakító srác is jobbra sikerült mint Anthony Hopkins a Picassoban). Vissza a történethez - nagyon jó, érdekes, ilyesmit még nem is nagyon láttam és még szép, hogy szobrocskát kapott az originalitásáért...Nem is hosszú, és ad azért valamit az embernek. Én megvagyok a filmel elégedve :)
Fecó a Kocka blog szerkesztője volt beszélgetőtársam a 10. kiadásnál.Itt le lehet tölteni a beszélgetést (63 MB)Következő filmekről beszélünk:-Az öldöklés istene-Suszter, Szabó, Baka, Kém-Borotvaélen-Sin City-Faun labirintusa-Death Race 2000-Kill List-Tetovált lány (USA)..
77muf 2012.02.20 23:26:33
a Tetovált lánytól talán még életemben nem láttam unalmasabb filmet...igaz hogy csak egy órát láttam a filmből, de őszintén komoly fájdalmakat okozott az az első egy óra is amit végigültem, utána valahogy el is aludtam egy 5-10 percre, és amikor felkeltem, még mindig nem történt semmi... Lehet hogy bennem van a hiba, de egyszerűen nem tudok elismerni egy filmet, amiben egy egész órán át nem történik semmi. No éppen lehet, hogy ez egy pont olyan film akart lenni, amelyben a film elejétől a végét várjuk, de nálam akkor is megbukott. Nem arról van szó, hogy én nem szeretem az olyan filmeket, mert az nem igaz, pl. a The Machinist Christopher Bale-el nekem nagyon tetszett(ami pont olyan film), és ébren is tartott valahogy a film végéig, de a Tetovált lány egyszerűen arra kényszerít, hogy kapcsold ki! És nem csak az unalmasság lenne az egyetlen probléma, de a lány főszereplő sem jött be nekem vékép... Nem is értem, hogy gondolták komolyan az Oscarra nominálását. Én a filmet az originál nyelven láttam, és el sem tudom mondani, hogy a csaj milyen érvéntelen, elviselhetetlen, nemnormális hülye hanglejtéssel beszélt(ténleg nem tudom elmagyarázni), no meg plusz aza furcsa akcentusa, a fülemet bántotta, de ténleg- amiatt megútáltam a szinésznőt mindörökre. No és miféle dolog az, hogy egy vagány punker csajnak nincs egy darab sör a hűtőjében? Nem straight edges, ugyhogy...ehmm. Az tény és való, hogy a detailok csinálják a filmet, ugyhogy ez a film egy másik szempontból is megbukott nálam.