Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Camino Interior

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már ki merem mondani... Az  egyik kollégám szerelmese a volt Szovjetunió területének, nyelvének, kultúrájának, történelmének. Rengeteg ismerőse, barátja van orosz nyelvterületen, dolgozott, tanult is az országban. És ő fogalmazta meg helyettem... Ez a város valamiért olyan…..
kwind-kijev.blog.hu Az utazás 2012.07.09 17:57:00
A vonat 18.35 perckor indult a Keleti pályaudvarról. Naná, hogy a másik oldal utolsó vágányáról. Igy aztán tesóm segítségével áttranszportáltuk a teljes kijevi háztartásomat a túloldalra. Aztán jött az a híres vicc: ezt gondoltam, ezt is, meg ezt is…. De ezt nem gondoltam…..
Camino Interior 2012.07.09 21:49:42
Nehéz összefoglalni az elmúlt másfél hónap eseményeit, elöljáróban legyen elég annyi, hogy astorgai létem legnehezebb szakaszán estem át; egy olyan időszakon, amit nem kívánnék senkinek sem.  Furcsa ezt írni, már csak azért is, mert eddig tényleg irigylésre méltó…..
 Huhh, regen nem jelentkeztem, de minden nap olyan suru, hogy nem unatkozom. :) Tegnap peldaul meg kellett nyitnunk egy uj nagy szobat, mert az utolso negy napban minden nap tele lett az alberguenk. A delelotti takaritas utan azzal telt az idonk nyitasig, hogy berendeztunk egy 13 fos szobat,…..
 Huhh... nem is tudom hol kezdjem. Annyi minden tortent a napokban. Igyekeztem legalabb a naplomban irni, hogy kesobb tobbet is meselhessek ezeken az oldalakon is.  Gyorsan probalok nehany sort irni arrol, hogy is zajlik itt az elet. Reggel megvarjuk, amig a zarandokok osszepakolnak es elhagyjak…..
 Kezdek beleszokni a munkaba. Neha vannak felreertesek a nyelvhiany miatt, neha meg nem nagyon akarom megerteni, amit mondanak. Peldaul akkor, amikor furcsan neznek ram, hogy nekiallok lemosni a zuhanyozo falait. Meg gyakorlatilag mindent a vizesblokkokban. Pepe mondjuk pasibol van (elnezest…..
Camino Interior 2012.05.08 11:57:14
 Tegnap a tervezettol elteroen kocsival erkeztem Hospital de Orbigoba. Ugyanis kiderult, hogy Felippe delutan 6-kor egyebkent is idejonne. Astorgaban pedig hirtelen annyi zarandok lett, hogy talan hasznomat vettek, hogy ott maradtam egy kicsit.  Igy delelott meg tudtam nezni a Katedralist, ami…..
Astorgaban wagyok. Kicsit mas a billentyuzet, ezt tawaly is meg kellett szokni. Kalandos wolt az utam mar idaig is. Madridban kiderult, hogy nincs jegy a delutani buszra. Itt is negy napos unnep wan az emberek itt is kihasznaljak utazasra az idot. 15.15-kor landolt a gep. Repules soran kenyelmes…..
Camino Interior 2012.05.02 23:24:31
Úgy gondolom mindenképp írnék egy-két szót a településről és az albergue-ről, ahová indulok. Hospital de Orbigo Leon után kb 2 nap járásnyira van, persze kinek-kinek tehetsége szerint. Nagyon helyes kis település. Amint beérünk a városkába egy 19 lyukú híd fogad bennünket,…..
Camino Interior 2012.04.28 13:55:23
Amikor az idei évvel kapcsolatban gondolkodtam természetesen első helyet foglalta el a munkakeresés. Akik próbálták ezt a műfajt mostanában ismerik, hogy ez egyáltalán nem könnyű feladat. Még itt a fővárosban sem, azoknak, akik távolabb laknak szinte lehetetlen. Tavaly ősz…..
 Amikor tavaly a Camino-t jártam, már akkor foglalkoztatott a hospitaleraság kérdése. Az idén úgy tűnik jó esély van rá, hogy egy rövid időre tényleg kipróbáljam... Ezzel kapcsolatos eseményekről, történésekről próbálok írni majd következő blogban, amit a…..
Camino Interior 2012.04.26 13:49:29
Sok esetben a változást egy válság előzi meg, mintegy ezzel is mielőbb megmutatva, hogy letértünk a számunkra kijelölt „útról”. Illetve van a kettő közötti állapot is, amikor még nem tartunk a krízis mélypontján, de már látjuk az alagút végét. A kérdés persze…..
Una hospitalera en Astorga Haszon 2012.03.23 14:09:41
Egyre inkább érezhető, hogy nem sokára itt a húsvét, illetve a nagyhét. Ez esetünkben azt jelenti, hogy ugyan a másik albergue is kinyitott a városban, mégis szinte minden nap többen érkeznek hozzánk. Ezzel összhangban, azonban sajnos az emberek is megváltoztak, persze tisztában…..
Újra Astorgában ébredtem fel reggel, igaz most csak egy rövid távollét után; azonban még így is fényévekre eltávolodtam szokásos világomtól. Ismét zarándokká váltam egy pár nap erejéig, igaz a mostani caminom meglehetősen alternatívra sikerült. Eddig mindig egyedül vágtam…..