Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wendigo vs the World

65 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wendigo vs the World PÁPA RITÖRNZ 2008.07.21 11:18:04
BRÉKINGPÁPAMAN, PUNCIUS ÉS BARÁTAI VISSZATÉRNEK! A személyes blog továbbra is csukva marad, de jöttek a kérések, levelek és egyebek, úgy tűnik, még sokan "szeretik" rajtam kívül is a Ministránsfiú Fan Club csuhás tagjait, ezért hőseinknek egy csak és kizárólag…..
Wendigo vs the World Paused 2008.05.12 21:59:00
Határozatlan ideig csend lesz, mert már úgyis az volt egy ideig, és úgy tűnik, eltart még egy darabig...
Wendigo vs the World d1s4pp34r 2008.05.05 01:42:11
Kommentár nélkül:..
Igen, mostanában élőben játszom el a H.A.R.D. (egyébként kiváló) angol nyelvű lemezét, tehát utazom. Ezért (is) frissülök blogilag egy túlkoros, forró kátrányba tévedt lajhármaki sebességével. De hamarosan lesz Germániából is összeállítás, és ami a legfontosabb: A…..
Nohátakkor Párizs.Azt ne firtassuk, volt-e értelme annak, hogy kimenjek (mert nem volt), de azért a franciákkal megint sikerült pár érdekes élményt szereznem. Volt már velük dolgom itthon és náluk is sokszor, és minden egyes alkalommal elgondolkozom azon: ezek annak idején hogyan…..
Ezt még tegnap akartam, csak időhurokba kerültem. Aztán nemsokára összefoglalom kis franciaországi röppenésemet is, nagyon tanulságos. De addig is intek nektek egy Pápát...
Ja, így mellesleg apdételtem a linkségeimet, kerültek bele népzek, például Eskin, akinek pöttyös cipője van, láttam két szememmel. Meg például Sam.Joe linkjét átírtam, mert a fanatiqs állattya lereggelte magának a vizlepcso.hu-t. Én is lereggelném a wendigo.hu-t, de azt már…..
Bréking, update, bármi. Szánin leltem, és istenség.Katt ide, letölthető pdf-ben...
...de ti akartátok! és egyszerre két mű készült... ;-)..
Wendigo vs the World Elhavazva 2008.04.08 12:45:12
Szokásos, elhavazás, azt se tudom, milyen korszak van most épp. Talán épp jégkorszak? Mondjuk legalább ez egy jó hír, mire kilapátolom magam a lavina alól, lehet, hogy 2009 nyara lesz, de akkor legalább nézhetek jó kis rajzfilmet. ..
Az alábbi kis videó még a március közepén lezajlott newcastle-i látogatásom utózöngéje. Ugyebár mostanában egyre több karaktert helyezek el a GameStar magazin hasábjain, és ennek kapcsán néztem ki az angol kisvárosba egy új játék bemutatójára. Viszont nem csak interjúkat…..
Wendigo vs the World Prayer 2008.04.01 00:42:00
Csak úgy, mert csak úgy. Aztán majd jövök is lassan, a pápa már türelmetlen... én így imádkozom... This is the way I pray... Disturbed - Prayer ..
Basszus, a legsúlyosabb olyan emberekkel beszélgetni (például egy koncerten egy zenész ismerőssel és annak most megismert barátnőjével), akik szó szerint idéznek a blogodból és Punciust követelnek...De most a húsvéti Urbi Et Orbi áldás, amelyet a pápaman megpróbál egy csomó…..
Igen, igen, asztráltest-fíling. Ez azt jelenti, hogy túlhaladtam az elhavazódáson, és tulajdonképpen fizikai valómban már nem is létezem. Amit a kiválasztottak látnak, az már csak egy szellem, egy pszichikai kivetülés (annak mondjuk elég terebélyes, de mindegy).Viszont, hogy ne…..
Adok egy napot, tessék kitalálni.Aki mer, az nyer (és aki merít, az nyerít, és aki Merlin, az nyerlin... na jó, semmi)..
Bizony, drága feleim, ha az embert elborítja a munka / feladat / hó / élet / kaki / bármi egyéb, akkor csak úgy lehet egy blogot életben tartani, ha elkezd youtube videókat beszurkálni. Olcsó megoldás, tudom, de ez van, most nagyon nótájm, nóenerdzsi. Még magammal sincs időm…..
Drágáim, Itt az egyik oka annak, amiért mostanában el vagyok tűnve. Katt. Most. Kösz. A WENDIGO nevű kicsiny zajbrigádom kedvelői számára van egy kis meglepetésem! Mivel mostanában írjuk, és demózzuk a következő lemezünk anyagát, úgy döntöttünk, hogy az egyik dal (az Audio…..
Wendigo vs the World lelkendezing 2008.02.27 01:42:00
wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor wackor…..
...és ilyenkor mindenki elkezdi várni a tavaszt, amikor kibontakozik a természet meg miegymás... Várom én itt, várjátok ti ott a számítógépetek előtt, és bizony, várja Puncius is a Vatikán kebelén. Vesztére.....
Wendigo vs the World I love what? 2008.02.20 15:07:00
Basszus, még a végén áttérek heti egy postra, azt se tudom, hol áll a fejem. Mind a hét. Vagy mi. Kérek szépen időkibővítőt. Most. Addig csak egy quickie, ezt az aranyosságot most kaptam, és két világmegmentés között jót derültem azon, hogy nem csak nálunk hiszik azt a…..
Wendigo vs the World Meglepetés 2008.02.15 13:50:00
Jó, jó, tudom, tegnap volt, de mára ért ide a közvetítés a Vatikánból... :-)..
Dír evribodri, kissé eltűntem, ugyanis időmet pár napig "nettelen helyen tengettem". Nademostaztán.Az előző, némelyest "antikriszti" bejegyzés után oldanám a helyzetet egy kis szappanoperával, csak nektek, csak most...
Wendigo vs the World 2008.02.14 23:52:36