Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonymus-for-president

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen a Bulvár címmel új dallal jelentkezett a Rocken Dogs. A készülő új nagylemezük előzeteseként is tekinthető dalhoz egy frankó szöveges videó is társul, amelyben a zenekar a rá jellemző humorral taglalja a dal címében szereplő jelenséget, a tőlük megszokott zenével…..
Anonymus-for-president 2018.12.06 12:10:20
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
Természetéből adódóan nehéznek tűnik megválaszolni a „miféle film a Felhőatlasz?” kérdést, minthogy a válaszadó sorolhatja a jelzőket, műfajokat, hogyizé, dráma, antiutópia, sci-fi, thriller, vígjáték, és ebből még mindig nehéz lesz összerakni a képet – de hé, no…..
Anonymus-for-president 2012.12.08 14:49:08
@K.Leslee: Fenntartom a véleményemet miszerint egyszerűbb olvasóknak meggyőző az, ha obszcén egy cikk. Úgy közelebb érzik magukhoz, tetszik nekik az a kis "lázadás", ami ebben van.
Ha nem láttad a filmet, érdemes megnézni, olvass el róla egy-két kritikát, nagyon megosztó. Máshol is fikázzák (bár nem ilyen gyűlölettel), de sok helyen az év legjobb filmjének, vagy kultfilmnek nyilvánítják.. Vannak ilyen megosztó filmek, ezeket érdemes a saját szemeddel megnézni. Ennyire nem fogod utálni, az biztos. És szakmailag annyira tökéletes, hogy ha a mondanivaló nem is tetszik, élvezni fogod.
- SPOILERMENTES - Három rendező, hat kor, hat történet - egyetlen óriási filmblöff? Nos, előjáróban csak annyit mondanék, hogy ha Ridley Scott nem idén gondolta volna úgy, hogy új nadrágot szab az Alien-univerzumra, akkor a Felhőatlaszból lehetne az év legvitatottabb…..
Kétséges dolog le nem zárt regénysorozatról írni, de ki tudja megéljük-e valaha is a tizenhat éve tartó hömpölygés végét. Az HBO sorozata nem csak a népszerűségre erősített rá, de új távlatokat is nyitott: meglepően magas színvonalon egyesítette a szöveghűséget a filmes…..
Anonymus-for-president 2012.08.18 23:36:58
@Sandokan66: 2-3 év a következő, az utolsó az szerintem csak 6-7. Azt nem fogja összecsapni.
Csak maradjon életben az öreg Martin!!
magyar világos sör Az, hogy a magyar kisüzemi sörgyártás gyakorlatilag tökéletes ismeretlenségben tengődik, bárminemű marketing, piachányad és hasonlók nélkül, alapvetően ugyan nyilván rossz, az a jó oldala azonban tagadhatatlanul megvan, hogy érdekes meglepetésekkel tud…..
Sörjárőr Lónyai Söröző Pub 2008.07.05 11:48:00
Név:Lónyai Söröző PubCím:BudapestIX. ker., Lónyai utca 36.Nyitvatartás:H-P: 12-02Sz: 12-24V: zárvaCsapolt:csak üvegesekAdambrau 155 Ft, inkább kihagytamArany Ászok 275 FtHelyiség, kat.:Ez egy söröző, ahol nincs csapolt sör... Mi van?! Na mindegy, itt amúgy is a galéria a lényeg.…..
Május 13-án délután már nyilvánvalóvá vált, hogy az első, lelkesedésből összerakott Főzdefeszt eresztékei recsegnek-ropognak és, ha nem teszünk valamit, akkor másnapra elsüllyed az érdeklődők súlya alatt. Az egyik gond az volt, hogy látszott, hogy nem lesz elég a sör. Ekkor…..