Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trooper

21 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trooper 2010.09.02 22:05:21
@Lowász: Szia, Sasha vagyok és Natashát széttépem.

Najó nem kezdem újra. Viszont, kaphatnék egy összeállítást magyar pubokról? Azt sem tudom most melyik szerver miatt van a szarvihar.
Köszönjük szépen kedves Valve, hogy figyelmeztetsz, hogy ez a redvás játék 24, azaz huszonnégy slotra van optimalizálva. Tudtuk eddig is. Csak vannak akik nem értik meg, se így, se úgy. Mods.me 37 slotos szervereivel akkor mi van? BÉKA!? ..
Trooper 2010.08.27 20:13:34
@,FX': Natashás heavy ellen sashás heavy, pyro ellen heavy, sniper ellen sniper / spy (épp milyen kedvünk van), és ezt szinte minden kasztra minden felállással végig tudom mondani. Az hogy szar játékosokkal játszol az ne az én logikám bukatója legyen légyszi.

@Thomas MAGNUM: Félreértettem, érvényesülésben én arra gondoltam hogy minden kaszttal lehetsz credit to team, nem arra hogy minden kaszttal megoldhatsz minden szituációt. Airblastos flaregunos axtinguisheres pyro meg jó dolog.

Amúgy csak kíváncsiságból, hol szoktatok pubolni?
Trooper 2010.08.27 20:15:01
@Trooper: *bukatója = buktatója
Trooper 2010.08.27 22:32:04
@idontknow: Cicám béta ott játszom, azt hiszed a fél éve indított (még mindig fun de sokat fejlődött, félkomoly játszás lett) szerveremből van az összes tapasztalatom? Voltam én tagja minden szir-szar közösségnek, lobbiztam meg minden szar, asszem ennyi idő után lehet saját véleményem a játékról. Azért írom le hogyha hiba van benne akkor azt valaki jól elmondja nekem, netalán asszondja hogy jól látom a dolgokat benne, de eddig érveket még nem kaptam csak annyit "lawl kussolj nincs igazad". Kérlek, fogalmazd meg hol bukik a logikám, mi az a kaszt és milyen fegyverrel amit nem tudsz counterelni?

Arby meg (tulajdonnév nagybetű) köbö 3 hónapja nem játszott, szereztem másik adminnak mást akivel kevésbé rétegszervert csináltunk belőle, ennek ellenére elismerem hogy a professzionális játéktól messze van, és okkal.
A 2012-es nagyfilm előfutáraképpen, annak mintegy megágyazni érkezik 2010 őszén az Avengers animációs sorozat, benne több olyan hőssel, akik hiányozni fognak a filmből (Wasp, Giant Man, stb.) Az animáció stílusa a modern amerikai képregényadaptációs rajzfilmektől megszokott, ám…..
Közeledik a megjelenés, így a rendező barátunk készített az Amerikai Filmkamara által is emészthetőnek minősített változatot, amelyet most megosztanék a nagyközönséggel is. A trailerben NEM látható patakokban folyó vér, több mint 10 féle kés vagy lőfegyver,…..
Trooper 2010.07.26 13:29:51
@DoM1N4ToR: Elég jó szegénységi bizonyítványt állítottál most ki magadról.
Trooper 2010.07.26 16:35:18
@DoM1N4ToR: lawl, u mad
IDDQD Egyszerűen képtelenség 2010.06.18 20:37:35
...leállni a vuvuzelás-videojátékos poénokkal. Szóviccblog-crossover, vagy amit akartok. Bocs...
Trooper 2010.06.18 22:50:55
Ha most írnék egy bejegyzést arról, mekkora királyság is a Rock Band meg a Guitar Hero (aki nem tudná: műanyag hangszerutánzatokon kell a képernyőn megjelenő színeket gombnyomkodással lekövetni, és ha minden jól megy, szól a zene), akkor a kommentek nagyrészt két platformra…..
Kezdem azzal, hogy a Playerplanetet nem lehet elérni tragikus fejlemény, hogy az új csodahosting nem válaszol. próbáltad őket pingelni? - már közel másfél hete. Volt egy kupájuk, ami nem saját hibájuk miatt fulladt kudarcba ha nem a saját hibájukból, akkor kiéből?, de én nem…..
***UPDATE: A hivatalos szervek értekezése a témáról: [LINK].Kedves admingárda kidobott 2010/05/08.-án (feltételezem permanenssel) 4 óra körül a TF2-es szerverről. A feltételezhető indok a tauntolás volt, amit az egyik admin úgy kezelt mint egy öt éves óvodás aki nem bírt…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Mindenki tudja, ha valami cuccot keres Garry's modjához a legjobb hely a www.garrysmod.org de mostanában bizony elég nagy gondok vannak arra fele. Feltöltött fájlok tűnnek el nyomtalanul ( nekem is eltűnt 4 cuccom ) esetleg komplett felhasználói fiókok. Nem igazán látom át a helyzetet,…..
Garry's Mod Prezz Hegyi falu 2009.04.12 15:00:00
Egy gyönyörű pályát sikerült nemrég találnom. Az rp_mountainvillage egyszerűen gyönyörű, remek szerepjátszásra és filmezsére egyaránt....építésre nem igazán, de legalább ellensúlyozza a nemrég bemutatott trainconstructot. A pálya egy kicsi, Alpok-stílusu falut és annak…..
Garry's Mod Prezz Mecha harc mod? 2009.04.11 20:00:00
Aki követi a SourceModok világát az alighanem hallott a Liftről. Ebben lényegében hatalmas mechekkel csapkodhattuk volna egymást a levegőben...sajnos feltételes módban, ugyanis a modot leállították. Ám néhány grafikus nem adta fel! Fogták a modelljeiket, a pályáikat, és…..
Egy vadonatúj gm_contruct átdolgozást köszönhetünk Bortstynek! A gm_trainconstruct egy teljes egészében átdolgozott verzió, ami a vonatokra épült, ezért a pálya nagyrésze sínekből áll.  Emelett a pályán található még egy tó, egy adag garázs hajóknak és járműveknek…..
Aki szokott vicces Garry's mod videókat nézni, az tudja, hogy van egy csapat, akik magasan a legjobb videókat csinálják. Ők a Bo Schitt production. Ebben a videóban két kereskedő csatáját követhetjük nyomon, változatos helyszíneken, és megannyi fegyverrel szeretnék eltenni egymást…..
Trooper 2009.03.26 19:10:06
Garry's Mod Prezz Time Grenade 2009.03.12 19:37:00
Egy újabb igen kreatív fegyvert sikerült Sakariasnak alkotnia. A Time Grenade egy "időbomba" lényegében, segítségével megállíthatjuk vagy visszatekerhetjük az időt.         ..
Trooper 2009.03.13 20:54:37
Garry's Mod Prezz The Gims 2009.03.09 14:01:00
Egy újabb játékmód jött ki kedvenc modunkhoz! A neve "Gims" és lényegében a Simst ülteti át gmodos környezetbe. "Gimünket" eteti, ültetni, mosdatni kell, aki ezt élvezi az egy ideje már gmodban is megteheti! A dolog béta státuszban van, egyelőre csak single-ben…..
Bárki bármilyen igénytelen is legyen, abban egyetért hogy az oldal:a)ritkán van frissítveb)elég gyenge a designal van megáldvaNos, amint látjátok, a b ponton változtattunk, reméljük tettszeni fog. Valamikor a fejléc is gmodosabb lesz. Véleményeket addig is elfogadunk.;)És a…..
Ezt muszály látnotok nektek is ! Aki még nem látta, annak szólok, hogy hosszú, pontosan 1:39:52 hosszúságú. Bizony egy egész estés gmod Mozi. A fő alkotó Robert Stoneman, de nagyon sokan segítettek neki, megalkotni ezt az EPIKUS MOZIT. Nem kell többet mondanom, élvezzétek ti is a…..
Garry's Mod Prezz Még élek 2009.01.05 23:19:00
Hali mindenkinek,gondoltam írok,hogy tudassam,még élek és elmondjam,hogy ne aggódjatok mert lesz még itt post,de nem most hehehe. Sajna kevés időm van ilyenekre,lévén nemsokára vizsgaidőszak,addig meg tanulni,tanulni,tanulni,de megigérem amint lesz egy szabad fél órám,nekiállok és…..
HÁHÁ Emberek! ÉN vagyok az, Krisz! Arbynak nem volt ideje feltölteni, szóval most én töltök fel!!!! Íme az új rész: ÜDV, a TMIS másik alkotója, Krisz XD..
Van még időnk az ajándékosztásig? Karácsonyozzunk gmodban!     Szerverek a pályával:SGC-clan.com[#7]:89.145.98.149:27015The Roleplay Diner: Serious Roleplay Server l#2l:69.12.76.100:27015Humbers serious RP:81.19.219.70:28020..
Garry's Mod Prezz Dear Sister 2008.12.23 20:30:00
Karácsony elött még kaptok egy addon-t Gmodhoz. A videó beszél helyettem.  ..
A blog sajnos rég volt frissítve. Ezért elnézést kérek, cserébe fogadjátok el ezt az igen hasznos modot. Underwater FIX: A pályán van víz. Beugrasz, ám víz helyett csak rózsaszín és fekete négyzeteket látsz. Ezt szünteti meg ez a kis addon. Halál a rózsaszín-fekete…..
The Man in Suit 2 újabb kép 2008.12.08 15:44:00
Folytatjuk a képek gyártását, ma két darabbal lehettek gazdagabbak, íme: Ennyi kép jutott mára, hamarosan folytatódik a mese. Más: nem tudom feltűnt-e, de a képeken elég érdekesen jelenik meg az ő és ű betű... Erről nem én tehetek, a karakterkészlet ilyen... Nem tudom van-e rá…..
Egy igazán hasznos stool machinima készítőknek. Lényegében mozgó kamerákat rakhatunk le, amik így sokkal simább, finomabbban tudnak mozogni mint a házi tákolmányok, vagy az egérrel cipelés. 7 darab stool áll rendelkezésünkre. Jó szórakozást. ..