Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fabbro77

15 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyebben beilleszkednek azok a gyerekek, akik naponta egy keveset videojátékot játszanak, akik viszont naponta több mint 3 órát töltenek videojátékokkal, kevésbé képesek a pszicho-szociális alkalmazkodásra - derült ki az Oxfordi Egyetem kutatásából. A kutatásban 5 ezer 10 és…..
A detektív-játékok új mérföldkőhöz érkeznek hamarosan a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments megjelenésekor.  A játékban szükségünk lesz logikai képességre és a részletek megfigyelésére egyaránt, feltéve, ha nem akarunk ártatlanokat rács mögé dugni tévedésből. ..
A várhatóan októberben megjelenő Battlefield Hardline zárt béta tesztelése már folyik egy ideje, most azonban PC-s és PS4-es verziók tesztelésére lehet jelentkezni. A zárt béta időszak előre láthatólag még egy hétig fog futni. Aki szeretné tesztelni a játékot, az az EA…..
A Call of Duty sorozat új epizódja immár 3 éve készül, így remélhetőleg jobban fog sikerülni, mint a Ghosts. A most nyilvánosságra hozott fejlesztői videóból megtudhatjuk, hogy az előző részek hibáiból tanulva nagyobb hangsúly lesz téve a történetre, amely által talán…..
Bár a Grand Theft Auto V. még csak nemrég jelent meg, mégis már 1 milliárd dolláros bevétellel jutalmazta a kiadóját, amit 33 millió példánynak az értékesítésével hozott össze...
Az új Grand Theft Auto 5 trailer előre láthatólag még jobban fel fogja fokozni a várakozásokat. Úgy tűnik a Rockstar csapata igazán igényeset alkotott, amely nagyot fog durranni nem csak a játék rajongóinak körében, de a stílus egyéb kedvelői között is. ..
Xbox Amatőr Jön az Xbox One! 2013.05.22 10:45:45
A Microsoft hivatalosan is bejelentette az új konzol, az Xbox One piacra dobását, amely az Xbox 360 utódja lesz! Az Xbox One bejelentése számtalan pletykát, spekulációt oszlatott szét a nagyon ígéretesnek tűnő újításról. Xbox One hardver, szoftver és Kinect 2.0 Az Xbox One…..
Marketing szakember (és friss Xbox felhasználó) lévén kíváncsivá váltam, hogy vajon az Xbox használók melyik megjelenés előtt álló játékokat várják a leginkább. Egy kutatómunka és analizálás, internetes keresési szokások segítségével összeállt a lista a leginkább…..
Xbox Amatőr Kinect Adventures 2013.04.08 16:08:06
A Kinect Adventures az egész család számára felhőtlen szórakozást biztosíthat, bár a nagyszülők az ugrálós részeknél valószínűleg több pihenést igényelnek majd, mint a fiatalabbak. A játék menete során 20 különböző tájon teljesíthetünk feladatokat. A feladatoknak 3…..
Xbox terén komoly lemaradást kellett lefaragnom a napokban és az Xbox-ról szóló oldalakon információra vadászva rá kellett jönnöm, hogy egy laikusnak Xbox nyelviskolába is el kellene mennie, ha érteni szeretné amit azokon leírnak. Külön nyelvezete van már az Xbox-nak, amit egy…..
A múltkor felmerült, hogy legtöbbször csak picsogás van, ha én írok bejegyzést, de tessék, most kijött az Assassin's Creed IV: Black Flag előzetese, és boldog vagyok. Vagy legalábbis várakozással telt, ugyanis nagyjából az öreg Sid Meier-féle Pirates! óta most van először…..
Az internet világában járatosak számára nem ismeretlen, hogy a google a keresők számára nem csak találati listát, de azzal együtt fizetett hirdetéseket (adwords) is jelentet meg. A hirdetők kiválaszthatják, hogy mely szavak keresése esetén jelenjen meg a hirdetésük. Ezeknek a…..
Fabbro77 2013.03.02 21:11:11
@elkeseredett.polgar:
Ha megnézed a legnagyobb CPC (kattintási ár) értékű kulcsszavak keresési gyakoriságát (és hozzáteszed, hogy átlag hány százalék kattint a hirdetésre), akkor láthatod azt is, hogy ha akarnak sem tudnak elkölteni rá 1,5 millát. :)
Egyébként az ezekre hirdetők többsége tényleg sok hibát követ el, de tekintve, hogy az adwords hirdetés és például a duguláselhárítás nem nevezhető rokon szakmának, ez talán érthető is.
Azok, akik meg havonta komolyabb összeget költenek adwordsre, általában már szakembert alkalmaznak.
Kis adalék: Elég sok házilag összerakott adwords kampányt néztem már át és javítottam. Még a legjobb kampányok esetében is 50-70 %-a a keretnek kidobott pénz volt a rossz beállítások miatt. Olyan is gyakran volt, hogy a költséget felénél is jobban csökkentve, 2-3X több ügyfelet hoztam egy cégnek.
Ez nem az én ügyességemet dicséri, hanem azt mutatja, hogy ez egy szakterület, amihez érteni kell.
Fabbro77 2013.03.03 08:55:07
@Tesztelo.hu:
Köszönöm a kérdést. Erre majd egy későbbi cikkben ki fogok térni részletesebben is, mivel sajnos a google alapbeállításait használva előfordulhat, hogy olyan összetett kifejezésekre is megjelenik egy cég hirdetése, amelyre nem szerette volna.
Fabbro77 2013.03.03 09:00:41
@Távmunkás:
Igazad van, bár természetesen nem ez volt a cél. :)
A cikkben szereplő cpc árak egyébként a keresőben lévő hirdetésekre vonatkoznak. A honlapokon való google hirdetések általában ennél jóval kevesebbe szoktak kerülni.
A GTA az egyik legnagyobb sikerű játék, amely több díjat is nyert eddigi pályafutása során. 1. A Vice City rész elnyerte a legjobb zenei betét díjat 2. A Grand Theft Auto III. pedig az év játéka díjat nyerte el 3. A GTA 4. a legtöbb példányszámban eladott játék volt A Grand…..
Íme a hamarosan megjelenő GTA V. hivatalos trailere. Fergeteges akciójelenetek, profi grafika jellemzi a trailer alapján a Grand Theft Auto 5-ös részét...
A GTA (Grand Theft Auto) előző része méltán tették világhírűvé a fejlesztő csapatot. Nem véletlen, hogy a folytatást nem akarták elkapkodni, újabb nagy dobásra készültek vele. A GTA V-ről eddig csupán annyi információval rendelkeztünk, hogy előre láthatólag 2013-ban…..
  Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert…..