Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerepesi

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó benyomást tenni a házigazdára sosem árt, különösen nem egy másik országban, pláne, ha ott nem feltétlenül mindennapos dolog, hogy ismerősök, kollégák meghívnak az otthonukba. Dánia éppen ilyen hely, szóval nem árthat öt tipp arra, hogyan használhatjuk ki a legjobban, ha meghívást kapunk (most,…..
Hollandiában járva (pláne odaköltözve) az egyik rendkívül szembetűnő dolog az a függönyök használatának mellőzése, esetleg teljes hiánya. Magyarként ezt nem egyszerű feldolgozni (én legalábbis elképzelhetetlennek tartom, hogy függöny nélkül éljek), így aztán kifejezetten érdekesnek tartom, mi lehet…..
Nem szeretnék sem lelombozni, sem a tovább olvasástól eltántorítani senkit (sőt), de az azért elég nyilvánvaló, hogy mióta szabad a munkaerőáramlás az Európai Unión belül, azóta a fenti kérdésre pontos választ senki sem tud adni. Viszont nem is biztos, hogy kell, merthogy a tendenciák talán még…..
Kerepesi 2020.04.18 11:15:53
@adg: a magyar számok nem stimmelnek. Valószínűleg ezek is szépített adatok.
Amennyiben az országgyűlés a munka törvénykönyvének tervezetét megszavazza, mindazok nevét nyilvánosságra hozzák, akik igennel voksoltak, s valamennyi Fidesz-irodánál megjelennek, hogy szembesítsék a kormánypárti képviselőket döntésük várható következményeivel – közölte Kordás. Vagyis azzal: megint…..
Guy Verhofstadt EP-képviselő, a liberális frakció (ALDE) vezetője, korábban Belgium miniszterelnöke, ma a magyar kormányéhoz hasonló módszerrel, plakáttal válaszolt Orbánék EU-ellenes propagandájára. "Viktor Orbán is using EU taxpayers' money to turn people against the EU & to build his…..
Kerepesi 2018.11.06 18:25:32
Ahogy minden költözés, úgy a meglévő otthonunk teljeskörű átalakítása is egy új élet kezdetét is jelenti, aminek célja, hogy legyen egy hely, ami hazahúz, ami feltölt minket a mindennapokban. Épp úgy számot vetünk ilyenkor magunkkal, stílusunkkal, vágyainkkal, terveinkkel, mint amikor elhagyva régi…..
Morzsi és Honey a fotelban szunyókáltak. Lefekvés előtt odamentem és megsimogattam a cuki kis Morzsit. Honeyt is megsimogattam kicsit, nehogy féltékeny legyen. Honey nagyon picit, nehogy megsértődjek, rám morgott. Megsértődtem.Honey utálja ha zavarják mikor pihen. Andrásnak oda is kap…..
Verjük-e a kutyát? Véleményem szerint soha nem szabad megverni egy kutyát, legfeljebb önvédelemből. Mikor megvettem a kuvaszom, a tenyésztő azt mondta, hogy majd kamasz korában egyszer jól meg kell vernem. Akkor azt gondoltam hogy ez teljesen kizárt.Azért nagyon odafigyeltem a kutya…..
Most-már igazán arra koncentrálok, minél hamarabb kihozhassam Édesanyámat. A rendszerváltás előtt több akadálya volt ennek, nagyon komplikált lett volna utaznia, mert felelős pozícióban dolgozott. A forradalom után hamarosan azonban egy olyan törvényjavaslatot fontolgatnak…..
A július nagyon forró hónap. No nem szerelmi téren, ott langyosan fújdogál a szellő: Jorgosz minden második, harmadik nap jön haza és bár egyedül vagyunk a lakásban, mégsem kerül sor különösebb bolondozásokra. Jorgoszban nincs sok fantázia, ami a szerelmi légyottjainkat illeti,…..
Kerepesi 2012.02.23 19:46:22
Az elkövetkezendő napokban felfedezem a lakást és a nagyon közeli környéket. Jorgosz kivesz pár nap szabadságot, ne legyek rögtön egyedül a szüleivel, akikkel nem tudok kommunikálni. Apósom aranyos pofa, látszik rajta, hogy sokminden furcsa neki, de sosem szólna, hanem mindig…..