Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeguska

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
jeguska 2014.08.24 15:03:03
@zunuke: igazából nem a kórház a hibás hanem, minisztériumi okos tojások mert ők mondják meg mikor hol hány orvos dolgozhat ha azt mondja szavacska ott fenn a sürgösségire elég egy vagy két orvos akkor elégnek kell lennie,független 10,20, esetleg 100 beteg van.az a legnagyobb baj ebben a kórházban hogy,egyszerűen elvezénylik az orvosokat más kórházakba ahol éppen kevesen vannak mivel ők katona orvosok és nekik menni kell. így a látszat azt mutatja nincs orvos hiány sehol sem
Ilyenre még nem volt példa a blog életében, de ilyen magas labdát kihagyni szinte vétek. Történetesen facebook oldalunkon az egyik kép alá kommentelt egy "rajongó": Kedves olvasó, van autóm. Különb, mint a Te Calibrád. A lökhárító tökéletes illesztése feltette…..
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..