Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karvaly91

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy fest, hogy jövő nyártól mindkét budapesti útvonalát bezárja a Transavia. Nagy kár, az egy nyarat megélt Nantes különlegesség volt és Párizsnál is a legjobb volt Orlyra repülni. Bő egy éve még nagy lelkesen jelentették be, hogy Párizs mellett Nantes-ba is repülnek 2019 nyarán Budapestről,…..
Jordánia sosem volt olyan könnyen elérhető, mint most. Mostantól két városba, Ammánba és Akabába is megy fapados (Ryanair és easyJet), így változatos programot lehet összeállítani. Nem árt azonban felkészülni pár dologra, mert a csodás nyaralás idegtépő szenvedéssé is válhat. Ha valaki az arab…..
Karvaly91 2019.02.15 12:33:12
@Shazzer: Elvileg csak téli szezonban használható az ovdai katonai reptér polgári gépeknek.
Ahogy az várható volt, élnek az ultrák a maguk teremtette lehetőséggel, újra keményen büntetik a túl nagy kézicsomaggal érkezőket a kapunál. Leginkább Budapesten és a Wizz Air. Írtunk eleget idén a két ultrafapados, de különösen a Wizz csomagszabályainak állandó változásáról, de utoljára azzal…..
Végre megnyílt a jövő nyári foglalási időszak minden fapadosnál, lehet tervezgetni. Foglalni viszont a két ultránál az esetek 99,9 százalékában pénzkidobás, a jegyeket még nevetségesen drágán adják. Érdekes, hogy a Wizz semmit se bővít Budapesten, a Ryanair viszont igen. A Wizz Air bázisonként,…..
Karvaly91 2018.10.01 13:31:48
Pár hete jöttek újabb járatbejelentések, közülük mindenképp kiemelkedik az, amely sok magyarnak is csökkentheti a stresszszintjét. A legkirályabb londoni reptérre hamarosan az easyJet is beindul Budapestről, a Ryanair pedig Kassáról. Frissítés: sajnos a Flybe pedig bezárja. A két nagy londoni…..
Karvaly91 2018.09.11 12:53:13