Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edentol Nyugatra

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elveszik a munkát. Biztosan bűnözők. Cionista összeesküvés áll mögöttük. Ismerős? Pedig ezek nem valamelyik kommentcunamiból vett idézetek, hanem az angolok egy része reagál így az országukat elöntő külföldiekre. Érdekes gondolatok Lászlótól. (Az írás alapjául szolgáló…..
Edentol Nyugatra 2013.04.19 14:41:06
@váj mí: igazad van. En 7 eve elek Angliaban, es en is ugy latom, hogy az also-kozep feher angol reteg nem szeret, nem akar dolgozni, veluk vannak tele a Jobcenter-ek es a segelyoszto irodak. A masik nagy nem dolgozo reteg a sotet boruek: ide a frissen bevandorolt/menekult afrikaiak es a bar itt szuletett masodik vagy tobb generacios afrikaiak tartoznak.
Es sajnos harmadikkent elkezdtek felzarkozni a segely osztashoz a kelet europaiak is.
Annak ellenére, hogy elég sok bejegyzés született a blogon, Indiáról gyakorlatilag semmit nem írtam, pedig az elmúlt pár hónapban elég sok minden történt az országban. A teljesség igénye nélkül egy-két dolgot most megemlítenék. Kezdem azzal a hírrel, amely – kevés indiai…..
Edentol Nyugatra 2013.03.17 19:09:20
@zdyzs:
Sajnos tenyleg nem valtoztat.... en itt a Mirror-ban olvastam: "Deputy inspector general of police, Dilip Arya, said the couple told police the woman had been raped by seven or eight men, but that it was dark and they could not be sure of the exact number.

As a first step, police have registered a case of rape against seven unidentified men and were searching nearby villages, he said."

Remelem Del-Indiaban nem ennyire rossz a helyzet: 2 het mulva repulok oda a ferjemmel is a 20 honapos kislanyommal.