Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallcan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, tudjuk! És???? Ja, hogy a használt WC papírt is?? Igen! Ééés mindig elfelejtem.....eldugul a cső, aztán lesz miben dagonyázni az utcán!  Ez az utazás egyfajta számadás is számomra, már látszik pár dologról, hogy fontos-e vagy papírkosárba való. Például olyanok, mint "mindig nekem legyen…..
Ha az ÁSZ-büntetés miatt ellenzéki pártok nem indulhatnak a választásokon és a Jobbik tényleg elmegy Strasbourgba az igazáért, abból nemzetközi botrány robbant volna. És kiderült volna, amit a kritikák megfogalmaznak: tényleg diktatúra van Magyarországon...
Orsi Kambodzsában Elindultam 2018.01.06 15:31:12
Ülök a reptéren!!! Elindultam.....gyomorgörcsöm van! Az elmúlt pár hétben hatszor megbántam, legszívesebben kifaroltam volna belőle....tizennyolcszor akartam lerövidíteni 1-2 hétre....csavarodott össze a szívem számtalanszor, mert már most hiányoznak a gyerekek! Aggódtam szét magam, hogy mi lesz…..
Orsi Kambodzsában Bármit.... 2017.12.18 20:55:09
...ma ismét belövettem magam! :)  ...egy kis hepatitisz A és B elleni, egy Hastífusz és egy Di-Per-Te azaz kombinált tetanusz oltás, két felvonásban.  2 szúrás egy karba, Bp-től Egerig zsibbadva sebességet váltani....dugóban....isteni! Bármire képes vagyok érted Kambodzsa! :-) Holnap írok arról,…..
hallcan 2017.12.19 09:32:05