Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prodge

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zolyval a következő filmekről dumáltunk -Expendables 2 -Ted -Az emlékmás (2012)/ Az emlékmás (1990) --Fifti Fifti --Prometheus Életrevalók -Mission Impossible 4 -Kínában kutyákat esznek I Kina spiser de hunde 1999 A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (110…..
Prodge 2012.09.11 18:21:31
Jó hogy újra van Podcast...respect nektek
Véleményeim a filmekről:

Expendables 2:
Igazából valóban belelehetne kötni sok téren, de ez 1 retro film...régi nagyágyúkkal, én jót szórakoztam rajta, jó kis nosztalgiafaktor volt de nyilván nem lesz 1 filmtörténeti klasszikus, de aki ezeken a faszikon nőtt fel annak tetszeni fog

Ted:
Family Guy 4ever:) Nekem Seth MacFarlane neve önmagában elég volt hogy megnézzem, és nem csalódtam, eredeti nyelven viszont szerintem 100x jobb Ted hangja. Idei egyik legjobb vígjáték HA nem a legjobb.

Emlékmás(ok):
Egyiket sem láttam még, valahogy nem is érdekel talán 1x megnézem őket 1más után.

50/50:
Abszolút egyet értek veled Freddy!
Hatalmas alkotás, vicces és drámai egyben, megmondom őszintén én is elpityeredtem rajta, pedig nem szokásom. Mindenkinek erősen ajánlott. Joseph-Gordon Levitt-ből pedig még akármi lehet.

Prometheus:
Nekem úgy összességében bejött. Régen láttam az alap Alien filmeket. Nem is vagyok fan sem, el is mondták hogy ez NEM egy Alien előzmény, szóval így álltam a dologhoz. Valóban rengeteg lyuk van a filmben, talán majd megmagyarázza a köv. rész talán nem. Ridley Scott meg amugy is egy felemás rendező nekem, sok minden tetszik tőle sok minden nem. Ez jó volt szerintem.

Életrevalók:
Valóban nem kell ragozni, hatalmas és egyedi film, főleg mostanság.
Remek mű. Kész.

Mission Impossible 4:
Nekem működött a dolog nagyon. Tetszettek a trükkök, akciók, színészek, sztori. Jó kis iparos munka a szcientológus barátunktól.
Akár jöhet egy következő rész is.

Kínában kutyát esznek-hez nem volt még szerencsém.

Kb ennyi. Bocsi ha hosszú lett:P
Várjuk a köv. kiadást is;)
Bye
Ismét Zoly és Dancsó Péter társaságában dumáltunk egy jót, méghozzá a következő filmekről PrometheusA DiktátorJohn CarterInkSebhelyesarcú (1983)Jákob Rabbi kalandjaiÜvegtigris 3Ed Wood A beszélgetést mp3 formátumban itt letölthetitek (90 perc, 83 MB) Jegyzetek: Jákob…..
Minden filmrajongónak vannak gyenge pontjai. Gondolom senki sem úszott még meg egy „Mi? Ezt nem láttad? Na ne idegesíts” választ, mikor azt mondta, hogy azt a bizonyos filmet nem látta.   Persze vannak igazán durva hiányosságok (pl Star Wars, meg egy pár, amit lejjebb is láthattok…..
Egy nem is olyan rövid szünet után Zoly és Blacksheep* társaságában kibeszéltük a következő filmeket: Amerikai Pite: A találkozó Egy hét Marilynnel A fekete ruhás nő J. Edgar Fehér Pokol Titánok haragja Szellemlovas 2 A beszélgetést itt letölthetitek mp3…..
Micsoda szerkesztés. Ha szándékos, akkor le a kalappal :D  ..
Prodge 2012.03.24 09:38:38
Még mindig vannak filmek, amiket mindig is látni akartam, de valahogy sosem jött össze, de most már legalább eggyel kevesebb... Sikerült pótolnom 1975 klasszikusát, méghozzá Blu-Rayen a 35 éves jubileumi kiadást, amit éppen akciósan még mindig meg lehet venni. A szintén akciós DVD…..
 Itt letölthető mp3-ként (110 MB)LEGJOBB FILMThe Artist – A némafilmes Éjfélkor Párizsban Az élet fája Hadak útján A leleményes Hugo Pénzcsináló Rém hangosan és irtó közel A segítség Utódok..