Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr. kacsaman (majdnem gentleman)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mandiner hirdetménye: "Méry Péter Határtalan dal című számában énekesként közreműködött Varga Miklós, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Bódy Guszti, Kefir, Matisz Flóra, Tamás Gábor, Dér Heni, Szikora Róbert és Kovács Nóra.  A számmal belföldi és…..
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.06.21 21:13:13
  Orbán pedig egyelőre nem futkározott fegyverekkel, nem robbantgatott, ám láttuk, hogy ideológiája több ponton sokkal fanatikusabb.  *** A cikk apropóját az adta, hogy Anders Breivik tárgyalásán többek között a magyar jobboldali kormány védelmére is kelt. Az ATV…..
Eheti versünket egyáltalán nem kellett keresgélnem: műértő olvasóink küldték el nekem levélben. Annyira jelentős műről van szó, hogy ketten is, egymásról mit sem tudva. Úgyhogy élvezzétek — és ha hasonló remekekre bukkantok, csak küldjétexorgosan!Frenyó György: A…..
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Előre mondjuk, mi ilyen szempontból liberálisak vagyunk, tök menőségnek tartjuk, hogy a parlamentben bárki megélheti a hitét, ennek semmi köze az egyház és az állam szétválasztásához. De. Azért mi még emlékszünk, hogy az Indexet nem odaillő magatartásért csukták ki a…..
Mivel volt hét közben egy különkiadásunk, most nagyon rövid leszek és visszafogott. Ismeretlen költő verse 2008-ból, egy születésnapra, ahogy az MTI közzétette: http://hirszerzo.hu/hirek/2008/5/31/67901_nagyon_kinos_vers_terjed_smsben_orban_vikto Ma született Orbán Viktor, Jöhet…..
Március 15. van, miről is verselhetnénk egyebekről? No persze, nem maradunk meg a forradalom amúgy meglehetősen egyvágányú hevületénél; próbáljuk némileg távlatosabban értelmezni ezt a kérdést. Mai vezérfonalunkat leginkább úgy foglalhatnám össze, miszerint a "népek…..
Kilátás az Operára és a Harbour Bridge-re illetve 0-24 rendelkezésre álló komornyik a lakosztály legfontosabb extráiAusztrália legdrágább szállodai lakosztályának legizgalmasabb része a wc. Tényleg a világ urának érezheti magát az a vendég, aki a 9000 dolláros, automatikusan…..
A nyomda Fidesz-közeliségére gyanakodnak az LMP-s aktivisták a legújabb kérdőív-botrány kapcsán. A népszavazást előkészítő párt szerint a tájékoztató kérdőiven legalább biciklis jónőknek kellene szerepelniük, de semmiképpen sem az Alaptörvénynek. Ennek ellenére…..
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.03.08 01:48:36
Okostojás blog Államidegen lettem 2012.03.04 14:07:00
Osztályidegen már nem lehetek, hisz ma már nem csak egy osztály a munkásosztály van, hanem több is és a saját osztályomba (a csórók osztályába) viszont bőségesen beleférek. Akkor miért vagyok államidegen? Azért mert rengeteg a bűnöm, olyan bűnök, amelyeket az állam nem tűr…..
Bebe énekli, ajaj. Előre félek a holnap esti premiertől. ..
Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője a Gazdálkodj okosan! nevű társasjátékot ajánlja a Fővárosi Közgyűlésen. (Fotó: Beliczay László/MTI)Aki nem emlékezne: "2006-tól 2009-ig Budapest főpolgármester-helyettese volt. Az oktatás, a kultúra és az egészségügy…..
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.02.29 22:25:31
A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk. Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló…..
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.02.19 23:36:49
@Neeel Armstrong: meglepődnél, skizo!
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.02.20 01:16:19
@Neeel Armstrong: bocsánatodat kell kérnem, végigkutakodva eddigi munkásságodat be kell látnom, hogy valószínűleg a nagy Kalamonát próbáltam fenéken billenteni! Így egyrészt egy fél napot elszórtam (plusz egy órát, amíg a kommentjeidet olvasgattam és kikáromkodtam magam), másrészt meg végül tényleg bizonyítottam a saját hülyeségemet. A szag, az bizony elárulhatott volna, csak hát nem magyar meséken nőttem fel...
Hírcsárda, még egyszer, bocsánat!
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.02.20 01:59:38
@kittrabi: kösz. Ezzel én is hivatalos libsi-buzi miegyéb lettem? (De hogy egy épületes barom, az biztos!)
Tisztelt Hirdető! Amennyiben el szeretné helyezni reklámját az oldalunkon, kérjük, hirdetéssel kapcsolatos igényét küldje el a hirdetesfelvetelifoosztaly@hircsarda.hu email címre. A levél beérkezését követően, legkésőbb 1 munkanapon belül megkeressük önt. Előre is…..
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.02.19 20:20:38
Mit is írhatnék azon túl, hogy boldog születésnapot, Maksa Zoli? Eddigi életművét talán azzal tudnám a legjobban jellemezni, hogy alig tudtam kiválasztani a mai kabarészámot: eszembe jutott egy csomó Maksa-kabaré, pl. a gépjárműoktató, a fociedző, a tanzániai élmények, a…..
mr. kacsaman (majdnem gentleman) 2012.02.19 16:26:40