Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timotiyong

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már 7 éve annak, hogy az oroszok bemutatták 2015-ben a szokásos nagy májusi díszszemléjükön az új csodafegyverüket a T-14 Armata harckocsit. Azóta számtalan lehetőségük lett volna ennek az új típusnak az éles bevetésére például Szíriában és Ukrajnában, ám alig-alig jutottak szerephez. Szíriában…..
Timotiyong 2022.04.17 22:25:56
@Kivancsi: Már miért ne érne célba? Az oroszok precíziós fegyverei eddig is jól szerepeltek a konfliktusban, lényegében az összes Kalibr és Iskander rakéta amit kilőttek célba talált, ezt az ukránok se tagadják, hatalmas veszteségeik vannak. Viszont egy gerillaháborút amit az ukránok vívnak nem lehet ennyivel megnyerni, pláne ha korlátlan nyugati utánpótlást kapnak. Ahogyan az USA-nak is beletört a bicskája Vietnámba, mert ott meg Kínán keresztül ömlött a szovjet fegyver, mégse mondtuk azt hogy az amerikai hadsereg leszerepelt. Egyszerűen egy ilyen háborút csak a civil infrastuktúra teljes megsemmisítésével lehet megnyerni, azt pedig egyelőre nem akarták az oroszok. 200 ezer profi katonát bevezényeltek Ukrajnába, az Ukránoknak pedig ott van kb 400 ezer ember, beleértve a mozgósított tartalékosokat, paramilitáris egységeket, külföldi zsoldosokat és önkénetesek, és ehhez jön a kb 20 ezer legmodernebb anti tank fegyver amit a NATO országoktól kaptak.
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
avast! Free Antivirus 7.0.1466   Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, IM,valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Beállíthatjuk a keresés időpontját, az online adatbázis frissítését, az állandó…..
A Frapset INNEN LEHET LETÖLTENI INGYEN A FRAPS egy teljesítmény-mérő, és valós-idejű videófelvevő program A FRAPS segítségével a kép és videókészítés rendkívül egyszerű, egy kattintással már el is készül. Az igazán hasznos tulajdonság pedig ezekben az…..
     LETÖLTÉS   Az ingyenes hangszerkesztő kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: wav, mp3, oggtámogatás, 26 beépített effektus. Tetszőleges csatornákat használhatunk, ezeket vághatjuk és összeilleszthetjük, keverhetjük. Egyéb lehetőségek: spektrum-…..
Baaad Movies Baaad Movie? - Safe 2012.02.21 08:08:00
Tökös, Golyózáport gyalázó akciófilm, vagy csak egy újabb unalmas Stath-keménykedés, a' la Mestergyilkos, Killer Elite és társaik? Félek, hogy inkább az utóbbi lesz ez is.És aki még akar kérdezni, a bal felső sarokban megteheti! Kicsit több, mint egy hét múlva lezárjuk a…..
Timotiyong 2012.02.21 20:06:55