Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztiánkake

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a pechet! A mi Cocheritónk, Carlos Costly a román bajnoki döntőnek is beillő CFR Cluj - FC Vaslui meccs utolsó perceiben lesérült, mint kiderült, lábközépcsont törést szenvedett. Az amúgy 0-0-ra végződött meccs után a vendégek elnöke még azzal nyugtatgatta a La Bicolor…..
Krisztiánkake 2010.05.10 19:38:45
1. Lécci, ne szarjunk bele.2. Lécci, ne kelljen újra Tőzsér Dánielt és Sándor Györgyöt néznünk a válogatottban3. Tartozol, Erwin, lécci, törlessz valamit.És persze hajrá magyarok!..
Az ORTT döntése nyomán felgyorsultak az események. Mindenki előtt ismert a tény, megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. Most jön azonban az igazi döbbenet:Számos forrás megerősítette azt az információt, miszerint az Index.hu megunta a piacon betöltött szerepet és egyszerűen…..
Ahmet Davutoglu, török külügyminiszter pénteken elmondta, hogy nem fogják levenni műsorról azt a sokat vitatott török televízió-sorozatot, mely gyermekgyilkosokként ábrázolja az izraeli katonákat.   Az Ayrilik címet viselő tévédráma olyan képkockákat mutat, melyeken az…..
Élet és Irodalom, nyílt levél a Magyar Televízió alelnökéhez: 2009. október 12-én a Ma reggel adásába meghívták Vona Gábort, a Jobbik elnökét. A műsorban Vona kifejtette szélsőjobboldali nézeteit. Az európai demokráciákban nem adnak teret a szélsőjobboldali…..
A foci szerelmesei számára a héten véget értek a legfontosabb válogatott események. A felnőttek egy nehéz csoportban teljesen mindegy hogyan, de szereztek 16 pontot, az U20-as fiatalok pedig bronzérmet gyűjtöttek be a világbajnokságon. A szerkesztőség összegyúrta a két csapatot,…..
FASZKIVAN! blog Cigány vándorlás 2009.10.12 13:00:00
Amit megúsztunk Svádországban, azt most beszophatjuk a kanadaiaknál. Tavaly tavasz óta lehet vízum nélkül Kanadába utazni, mennek is a cigányok, mintha kötelező lenne. Mondjuk nem dolgozni akarnak, hanem menedékjogot kérni. Mert itt bántják őket a csúnya, gonosz magyarok.…..
Nyomorult? Szánalmas? Szerencsétlen? Mi a legpontosabb fordítása annak, amikor a Eurosport kommentátorai "miserable"-nek nevezik a magyar válogatottat? Ebben a pillanatban ért véget a Honduras-Magyarország meccs az U-20-as foci világbajnokságon, 3-0-ra picsáztak el minket a…..
Először is jöjjenek a száraz tények. A spanyol labdarúgás egyértelműen a világ élvonalához tartozik, Tahiti labdarúgásáról viszont még a legavatottabbak se tudnak (szinte) semmit. U20-as világbajnokság:B csoport, 1. forduló:Spanyolország-Tahiti 8-0 (Niguez 11., 15., Nsue…..
Sárdobáló Melegpárok a házban 2009.04.22 07:00:00
Kevés jó hír van ma Magyarországon. Nácik vonulgatnak a várban, erről vitáznak a parlamentben, közben lehet,  hogy a rendőrség megtehette volna, hogy nem is hagyja őket holokausztot tagadni,  válság  is van (kormányzati és gazdasági), szóval nehéz mostanában jó…..
A kakapó a papagájalakúak rendjén belül a bagolypapagájok alcsaládjának egyetlen képviselője.Előfordulása: A kakapó (vagy bagolypapagáj) Új-Zélandon honos.A bagolypapagáj a fák gyökérzete között levő földi üregekben és lyukakban él, de néha előrehajló sziklák tövében…..
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
Nem tudom hol kezdjem a blogomat... :D Télleg lövésem nincs, hogy napjaim melyik részével kezdjem. A jóval, avagy a rosszal. Mindegy, valahogy csak elkezdem. Nos elkezdtem a hatalmas kresz oktatásra járni, a Yellow Taxi DrivingSchool-hoz. Az oktató hatalmas fej, olyanokat szoktunk…..