Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunday Munich

5 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Társas/Játék 1x05 2012.10.09 11:00:00
(Bocs mindenkitől a hónapos kihagyásokért, eltűntek a részeim a kibertérben, a megosztó-armageddon miatt pedig alig tudtam újra megszerezni őket. De most újra belecsapunk.) Gyors áttekintés: Judit leszbikus élmények felé tendál, Gabi kés alá szándékozik feküdni, Iván több…..
hogyvolt Kívülállók - 1x05 2012.10.05 17:00:00
Lazulás a lépcsőn. Simon biztonságos távolságból kamerázza a többieket, hanem ehhez Nathannek is van egy-két szava. Elorozza Simon telóját, így kerül a dokumentáló furafiú a kamera másik oldalára. Nathan hozzá is kezd az interjúkészítéshez. Fontos, tényfeltáró riportja a…..
hogyvolt Társas/Játék 1x04 2012.07.31 14:00:00
Iván reggel magára húzza a zuhanyajtót és Lénát hívja, hogy miért hívja este, majdnem lebukott. Léna nem érti, akkor miért hívta fel utána, hogy nem szólt bele. Mert hogy Judit telefonált akkor, Léna pedig úgy vette fel a telefont, hogy Iván, akkor átjössz-e. A hű férj…..
hogyvolt Társas/Játék 1x03 2012.06.29 11:00:00
Timi reggel Dávid lakásában motoszkál, és az esti történések – Dávid kvázi megerőszakolása – után újra nyeregben érzi magát. Friss kiflivel és tejjel ébreszti ádozatát, aki az önutálattól hangos arccal elrántja a fejét valahányszor a lány le akarja nyomni a reggelit a…..
hogyvolt Társas/Játék 1x02 2012.06.08 15:00:00
Iván és Judit fekszenek az ágyban, reggel hatkor ébreszt a vekker, de nehezen megy a felkelés. Mentális kő-papír-ollóban lerendezik, hogy Iván kelti a gyerekeket, aki cserébe csak „öt percet kér”, Judit látja, hogy lesz az húsz is, így hát ő veszi kézbe az irányítást.…..
hogyvolt Társas/Játék 1x01 2012.06.01 10:00:00
A Társas/Játék a magyar HBO saját gyártású sorozata, amely a hogyvolt írója szerint (egy kis elfogultsággal) új kezdetet nyitott meg a honi sorozat- és filmgyártás előtt, mert bemutatta, hogy itthon is készülhet igényes, profi sorozat, és vannak olyan színészeink, akik képesek…..
A múltkori helyszínekre bontott hogyvoltozás nagyon bejött a nyájas hallgatóságnak is, így most is ezt a módszert követjük - egy kis csalással, de ez majd csak a végén derül ki (és üt majd nagyot remélhetőleg). Deres Ott folytatjuk, ahol abbamaradt a történet, Theon arra ébred…..
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
Sunday Munich 2012.03.26 17:24:48
@zumm: oké, ebben igazad van, és abban is, hogy eltávolodik, de a Ser szerintem azért nem Sir, mert más, p.l nem az angol királynő üti lovaggá, és csak az lehet tényleg Sir. Vagy ilyesmi. Viszont a Lorddal kapcsolatban továbbra is kitartok amellett, hogy nem érdemes lefordítani, mert magyarban mi nem használunk és régen sem igen használtunk ilyesmi megszólításokat, ergo ezt nem igazán lehet visszaadni, nem olyan mint az Earl/Gróf, stb. Ráadásul, ahogy Felagund is írta, a nagyúr tényleg el lett koptatva, már szinte többletjelentés társul hozzá (pl sötét). Szerinted nem?
Sunday Munich 2012.03.26 17:14:26
@juhaszvik: az akkora spolier lenne, hogy lefagyna az oldal és Martinnak elkezdene fájni a feje... Necsináld, necsináld XD
Éjjel van, az idő tiszta, talán kissé párás, valószínűleg még kellemes a meleg is, 78 fok Farenheit, aki látta a Haláli fegyvert, az tudja, miről beszélek. Két varnyú kapirgál valami szemet az úton, de jön egy motoros, ők meg bölcsen elrepülnek. A motoron 25 év körüli,…..
Köszönjük szépen a jelentkezéseket a Barátok közt, Shameless, Grimm, River, Missing, Firm, stb sorozatokra, de ez még csak a jéghegy csúcsa, mert van kismillió olyan sorozat, amiről kéne írni, de nem bírjuk erővel. Ha tehát valakinek van kedve beszállni az alábbi sorozatok mellé,…..
hogyvolt VV5 - 1X154 2012.02.18 22:25:00
Nem is tudom, hogy kezdjem, tényleg. Kétségbeesetten próbálok kapaszkodót találni, de még VV Kazal Éva nyikhajgecizése - szegény Jerzsi, kellett neki keresni az elektromos cigarettát, azóta is bánja, mint a kutya, aki hatot kölykezett - se ér fel a sajtreszelős cirkusszal, sőt.…..