Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elde

257 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szép nyári nap!..
Szent Teréz a "kis utak-kis dolgok" szentje, aki a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt az életében. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok védőszentje is. A rózsák az ő jelképei. Áldás mindenkinek, aki ezt az üzenetet megkapja. **Legyen egy…..
Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a…..
- Hol találja meg a szőke nő a nagy ő-t? - A billentyűzeten.   ..
 Kedves történet azok közül, amelyek érdekesen végződnek...OLVASD VÉGIG! Az ifjú Artúr királyt rajtakapta és elfogta a szomszéd uralkodó, miközben annak erdejében vadászott.A király a helyszínen megölhette volna Artúrt, mivel ilyen büntetés járt annak, aki vét más…..
 Hagyományos (konzervatív) gazdaság:Van két tehened.Az egyiket eladod, és az árából veszel egy bikát..Az állatállományod gyarapodik, a jövedelméből nyugdíjba mégy. Indiai gazdaság:Van két tehened.Szentként tiszteled őket. Éhen halsz. Amerikai gazdaság:Van két tehened.Az…..
Boldog Új Évet kívánok minden kedves látogatómnak!   ..
 Boldog karácsonyt!       ..
  Uploaded on authorSTREAM by DIOGYU ..
Szőke nő megáll a piros lámpánál egy teherautó mögött. Hirtelen kipattan, odaszalad a teherautó sofőrjéhez és bekopog az ablakon. A sofőr leengedi az ablakot, mire a szőke megszólal: - Szia Kata vagyok. Tudtad, hogy potyog a rakományod? A sofőr felhúzza az ablakot és…..
Budapest megújulásának jelképeként 2013-ra új városi főtér jöhet létre az úgynevezett Városháza park helyén és a Városháza tömb beépítetlen részén felépülő új épületegyüttessel - fogalmazódott meg azon a pénteki tájékoztatón, amelyen a főpolgármester ismertette a…..
Legyen szép heted! Küldd el barátaidnak is!   Uploaded on authorSTREAM by guugli ..
  Hofi : Kell egy kis áramszünet...        ..
Boldog voltam. Már idestova egy éve jártam a lánnyal s így elhatároztuk, hogy megházasodunk. Szüleim mindenben segítettek, a barátok bátorítottak és a barátnőm? Az egy álom.     Csak egy dolog zavart, de nagyon, a leendő anyósom. Anyósom, egy karrierista, okos de…..
 Tele van a postások hócipője: biztosítással házal a kézbesítőNem vesznek részt a részleges sztrájkban a postások Tolna megyében. Az országban néhány helyen nem hajlandóak sorsjegyet árusítani a kézbesítők.Egy postai kézbesítő számolt be arról, hogy sorsjegyet kell…..
 A gazdag marketinges elutazott Afrikába, hogy részt vegyen egy szafarin. Elvitte magával kedvenc kutyáját, Pepitot, aki - a gazdájához hasonlóan - nagy kópé volt.Egyik nap Pepito elszakadt a csapattól és nagyon eltévedt. Pepito igyekezett újra megtalálni a csapatot, de eközben…..
 "Istenem, kérlek: adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!" "Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném. Ámen." ***************** Küldd el ezt azoknak az…..
A feleségem szeret szex közben hozzám beszélni. A múlt éjszaka is felhívott egy szállodából. A feleségem szereti a szexet a kocsi hátsó ülésén. Csak az a baj, hogy azt akarja, én vezessek. Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem Elmentem egy masszázs szalonba.…..
Indul a kormánylottó Egy nyereményjátékkal harcol a kormány a feketegazdaság ellen. Havonta tízszer egymillió forintot sorsolnának ki azok között, aki egy-egy vásárlás után beküldik a számlájuk számát. Vagyis évente 120 milliót. Az iparkamara elnöke szerint ez a szó szoros…..
 Van valami igazán szép tanítás ezekben a szavakban akkor is, ha nem vagy babonás. Az Anthony Robbins szervezet küldte ezt Neked. Tízszer is körbejárta már a világot, mielőtt ez a magyar fordítás megszületett, kiegészülve Og Mandino, Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Steve Scot…..
Kína, csodálatos      ..
 Kedves lányom! Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók…..
Érdekes képek...      ..
A cég egyik ügynöke, egyik hivatalnoka és a személyzeti igazgató együtt veszik ki az ebédszünetet. Útban a vendéglő felé egy ütött-kopott rézlámpást találnak a szemeteskuka mellett.     Megdörzsölik, kijön a szellem, aki látja, hogy hárman vannak: - Csak három…..