Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kronosz1990

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
kronosz1990 2012.05.14 03:04:32
csak azon kezdjetek el gondolkodni, hogy az itt leírtak leginkább meghatározó oka maga a pénz,nem azért de együtt tudok érezni a hölggyel, valóban sok szakmából kivész az empátia(beleérző képesség).
De az is tény, hogy azért mert valaki letett egy esküt,mindent elvárni tőle ,illetve ezzel folyton visszaélni nem szabad.
Sajnos tény, hogy ilyenek vagyunk,meglenne az erőforrás, a technológia,minden ember jóllétéhez(ez tény és ráadásul csak az országok bevallott menyiségeire,támaszkodik, hiszen katonai okokból a pontos erőforrás mennyiség nem ismert)de nem használjuk okosan.
az is igaz, hogy nagyon rossz,volt azt látni, hogy a barátom aki tényleg a haza szolgálatára tette,fel az életét, már nem minden esetben tudja mit jelent a haza......rengetegszer került már életveszélybe,és amikor a megmaradt pénzéért volt tüntetni, az emberek leköpték.
A következőt mondta:
Azt megértem, hogy féltékenyek vagytok mert sok mindent kapunk: de! mi vagyunk ott ha lőnek, mi ha jön a víz, mi ha tűz van, mi ha szél, mi ha baj van ,mi ha csak gond, mi ha kellünk, és mi ha hívnak.
És ebben viszont igaza van.
persze tudom , minden embernek megvan az oka amiért ő is kaphatna,jobb lakást....
de ezt ahogy én látom a pénzzel nem lehet megoldani.
Nem ment diktatúrában, nem ment szocializmusban(csak látszólag ment),nem ment a vad kapitalizmusban, nem ment demokráciában, nem ment jólléti,és szakértői kormány alatt sem.
És hogy egy leleményes kis sráctól is idézzek kb pontosan:mit tiszteljek a felnőttekben, nem tisztelik egymást, sem engem,nem hagynak élni,nem hagynak tanulni, nem hagynak,inni, nem hagynak enni, nem hagynak dolgozni, nem hagynak "szülni",közben mit várnak el, hogy óvjam a környezetet, hogy igyak egyek aludjak tanuljak, dolgozzak,gyerekeket neveljek,...éljek....ott ahol már ők sem akarnak.
Kicsit gondolkodjatok el .......
Valamit nagyon elronthattunk mert már a nagyon kicsik is látják, még ha nem is akarják.....és az már nem kifogás, hogy nem is mi voltunk........
ui.:nyelvtanról meg annyit, hogy fura módon, a tájszólások kimaradtak belőle:)