Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drtorok

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juli és Attila újra padlásoznak, Bözske disznótort tart a Mátyás téren, Bartha pedig kéményseprőnek álcázva falat bont. 6101. rész: Atesz és Julcsa a lépcsőházban birkóznak, miközben „ügyelnek a tisztaságra”. Mindketten megállapítják, hogy nem normálisak, és…..
Oszi több tonnányi cukorral issza a kakaóját, Szabi beszáll az Alvin és a mókusokba énekesként, Attila pedig papírrepülőbe rejtett makkal vall szerelmet Júliának. 6099. rész: Hahó, ifjúság, kész a reggeli! rikkant bele a Parlamentes, budai panorámás reggelbe Bözsike.…..
Miközben Gizike felhajtja Vili kontaktlencséjét, Aliz kisminkeli a rábízott Timikét és Lucát, felnőtt ruhákat ad rájuk, chips-szel tömi őket vacsorára, és amikor Nóra lánya elkezd menstruálni, tudatja vele, hogy már gyereke is lehet, amire egy pohár borral akar velük koccintani!…..
Ádám apja húsz év után felbukkan és a szülői szerepben tetszeleg. Laciék kisboltot akarnak az udvaron, a lakók rettegnek, hogy részeg kukások fogják körbehányni a Mátyás teret. És Vili megreformálja az orvostudományt: orrcseppet jutat korosodó szemébe. 6087. rész: Rátóti…..
hogyvolt Barátok közt 6077-6078 2012.05.10 12:00:00
Tegnap véget ért a makkoscipőfüzitői kísértetjárás Bözsike közreműködésével, ahol Szabi nem tudott ellenállni Piroska bájainak. Továbbá a mostanában diktatórikus elveket valló Nóra teljesen kikelt magából, és ahelyett, hogy elismeréssel adózott volna a betépett András…..
A tegnapi epizódokat Lackó pajtás irodában rögtönzött sörfőzdéje viszi el, illetve a leginkább mosólére emlékeztető lötty elnevezése, ami a Gabitól jut el a Bögyösig. 6075. rész: Zsolt kávézik, felbaszott Miklós érkezik hozzá, mert olyan nincs, hogy széttépsz egy…..
Atesz ideges, Nóra ideges, Juli ideges. Patrik jól van, Zsófi jól lesz, mert kap egy tűzpiros bokacsizmát, a Margit híd szép, Timikét pedig hajléktalanok veszik körbe egy aluljáróban. 6065. rész: Attila káromkodik az irodában, tiszta idegroncs az állandó padlásozástól.…..
Sokatmondó, ha csak ennyit árulok el: ehető söralátét, ceruzavégű fogpiszkáló, világító könyv. Ez mind, amit szellemi értékként Laci hozzá tudott tenni a BK részekhez. 6063. rész: Nóra bizonyos jelek alapján gyanakszik. Szerinte Atesz félrekúr. Sokat dolgozik, vágja rá…..
Jelen epizódoknak az erotikus faktorát igyekezték a BK kreátorok búsztolni annak érdekében, hogy ne fejeljük le unalmunkban a képernyőt. Így az izgalmi szintet Kinga és Ádám házirend szegése hivatott fenntartani a póló le-, illetve felhúzogatásával, illetve Kati téblábolása,…..
Két kiemelkedő alakja van a BK legutóbbi epizódjainak: András, aki az egyetem jampeceként hosszú hajjal és vasfoggal nyitotta ki a sört és robot tánc versenyt nyert a ki mit tud?-on, illetve Zsolt, akinek eddig is dicséretes mimikája teljesen kivetkőzött önmagából, és az arcizmai…..
Továbbra is csak a kiegészítők tudják ébren tartani a BK nézőket/Hogyvolt olvasókat: Linda BKV-s egyenruhája mellett felbukkan egy hajós uniformis is, a frizura verseny győztese ezúttal Kinga, de mégis a legüdébb színfolt egy vaddisznó fej. 6041. rész: Zsolt a közelgő…..
A szokásosnál is unalmasabb részekben kénytelen voltam a kiegészítőkre koncentrálni, amelyekből néhány dermesztő is akadt: Linda BKV-s kiskosztüme, Klaudia műfogsora, de leginkább Balázs új frizurája verte ki a biztosítékot. Ja, és Szabiéknál demokrácia van. 6039. rész:…..
Érdemes a legvégével kezdeni: pornó a BK-ban! Mindezt Gizi irdatlan hazugságlavinája generálja, őrületes fülledtség költözik áldásos közreműködésével Klaudia nappalijába. Még ami említésre méltó, az a szobatiszta görény, illetve egy fogatlan kéjenc, akik Kinga új…..
A tegnapi epizódoknak két valamire való momentuma volt: Tiffany bimbózó kapcsolata Dzsesszikával, a nem anorexiás babával, illetve a beborítékolt Bartha sperma hányattatott sorsa a kenyérpirítótól egészen a könyvespolcig. Hogy is volt? 6027. rész: Rózsa, osztálytalálkozó,…..
Nagyjából: Bözsi mama meghalni készül. Attila imádja a zombikat. Zsolt végre rászánja magát a sperma adományozásra. De a legjobb hír az, hogy Zsófi nem akar szülni, és ezzel sokakra igencsak felszabadító hatással van. 6017. rész: Aliz, Géza és Luca papás-mamást játszanak a…..
Én csak azért rimánkodtam a tegnapi részek előtt, hogy megússzam a Hanna-terrort. És megadatott, úgyhogy panaszra nem sok okom. Mindenesetre bíztató, hogy Zsófi tomboló shopping mániája klinikai esetté burjánzott. Továbbá mivel elbizonytalanodtam, hogy lehet-e férif és nő…..
Tessen véleményt nyilvánítani Pedró tegnap esti gyökérségéről itt. Menjen, vagy maradjon a taknyát a medence oldalába kenő, permanens merevedéssel járkáló DJ?..
Hanna idegtépő kattogását az erdős sztorin, és Laci balfaszoskodását a kórházban két dolog múlta felül csupán. A műsorban elburjánzó műnövényzet, és az örökérvényű megállapítás: férfi és nő között nem lehet barátság! 6005. rész: Az első jelenetek…..
A mai részek a nagy dilemmákról szólnak: sperma, vagy nem sperma? Csirke kivégzés, vagy nem kivégzés? Szar motorcsónak, vagy nem szar motorcsónak? Oszi feje lavór vagy malomkő nagyságú? És végül: Géza vagy Ádám? 6003. rész: Andi a Rózsa raktárában próbálkozik lecsapolni…..
Tyű, hát ezek őrületesen szar részek voltak. Arra a megállapításra jutottam, hogy ha nincs Juli-Attila féle románc, vagy csirke megmentő akció, halálos unalomba fullad a egész BK. 5993. rész: Gellérthegy, busz, vörös háztető. Rita, Miki reggelizik. A nő terve mára…..
Most, hogy természetesen lemaradtam a Juli-Attila féle egyesülésről, és annak már csak az utózöngéjét élvezhetem, számomra nem maradt más, mint a grandiózus csirke probléma, avagy ki lesz a győztese a Bözske-Lucus harcnak, és ennek eredményeképpen megmenekül-e Csíkos és…..
Egy nap sem volt elég arra, hogy kiheverjem, Juli és Attila képtelenek egymáséi lenni. Napközben csak fran7 kommentje nyújtott sovány vígaszt, hogy a BK univerzumban azért nem történhet ez meg, mert a hotelben képtelenség lebukni. Nem tud rájuk nyitni senki, nem áll lesben partvissal…..
Na, ha ma sem dugnak végre Juliék, akkor sohasem. Az én idegeimmel sem lehet a végtelenségig játszani. Ádám is, Miki is, Szabó Győző is (jó, ő mindig) egyfolytában szexel, Ritáról nem is beszélve, aki óránként cserélgeti a partnereit, csak ez a két szerencsétlen halogatja az…..