Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julien Sorel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem értem, miért kell a másik mobilját, emiljét folyamatosan csekkolni. Kell a saját élet, különben a közös se ér semmit. Sziasztok! Ez egy igazán rövid történet lesz, vagyis a történet hosszú, de rövidre fogom. Kilenc hónapja jártam a pasimmal, mikor véltelenül…..
Hazudozás a négyzeten, kettős szakítás a vonaton, és még mindig a pénz miatt. Egyébként most komolyan, ki menne el egy pecsétes trikójú férfival Hévízre, csak azért, mert irgalmatlanul jó szerető?     Kedves Blogírók! Az én szakításom története annyiban…..
Julien Sorel 2008.03.17 04:48:54
Mi lehet ideálisabb egy olyan osztálykirándulásnál, ahol 13 fiú és 1 lány? Ha fordított az ivararány, és az az 1 is én vagyok. De sajnos ez nem az a sztori. Itt egy triatlonozó sráccal kavar egy röplabdás lány. A sportszerelmeknék nincs is szebb dolog, de vannak sportok, amik nem…..
Noha a sztori érzelmi ívét tekintve fiúszív - lányszopat címkével kellene illetnem az alábbi történetet, azért a történelmi hűség kedvéért odabiggyesztettem egy fiúszopatot is, hiszen. Szép hétvégét, jó csokizást! A Szakítós Blogot olvasgatva ötlött emlékezetembe…..
Megtaláltam a kedvenc levélírómat: 1, 3 csodás sztorival lep meg minket 2, mindegyik történetéből lehet tanulni 3, Ha férfihatározót kellene írni, akkor ez a 4 szereplő helyet kapna, az tutid: Zsebadonisz, a Gebe, az Anyagias Fiú és végül Johnny Bravo. És azt hiszem, a látszat…..