Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemKalaj

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok hírt ad róla wmiki, hogy mi szenzáció és álhír jelenik meg a bulvártudomány háza táján, és ha más nem is, de én szeretem olvasni. Azonban sokszor hiányérzetem támad és érdekelni kezd, hogy az ő hazájában, az őt ringató berkekben mi újdonságok vannak a nap alatt. Ezt a…..
NemKalaj 2012.02.23 07:30:16
hu.lmgtfy.com/?q=tegy%C3%A9l+fel+k%C3%A9pet+magadr%C3%B3l+wmiki

Fény derült Pásztor Miklós pszichózisának eredetére !

Az áldott jó szívem az ünnepek előtt még inkább megenyhül és gondoltam segítek a szánalmas ideggyenge HD-s tagtársainkon.
Felhívtam az édesanyját aki a hiedelmekkel ellentétben nagyon kedves asszony aki ez úton is bocsánatot kér fia mocskolódásaiért.

De akkor jöjjön a történet.
A kis miklós szülei rendes dolgos hétköznapi emberek voltak de a sok munka mellett előfordult hogy a cseperedő fiúcskához nem tudtak hazaérni időben .
Ilyen kor a nagybácsi vigyázott miki manóra.
A nagybácsi hentes volt és úgy általában szerette a szilvapálinkát (ez még igen fontos részlet lesz a történetben).
Egyszer hogy hogy nem a szülőknek egész éjszaka bent kellett maradniuk a munkahelyükön így a piknikus alkatú nagybácsira várt a nagy feladat, a kis manó tisztába tevése és ágyba dugása .
A nagybácsi megtömte jó fűszeres házikolbásszal a maga és a kis manó bendőjét aztán az egészet szétcsapatta némi pálinkával.
Innentől kezdve kicsit zavaros a történet, és nem tudni hogy a kis miki kacérkodott a nagybácsival vagy a nagybácsi jelentősen megemelkedett véralkoholja és a válása óta nullára redukálódott nemi élete a felelős a történtekért de megtörtént a molesztálás.
A részletekbe nem menjünk bele mert rendkívül mocskosak (Innen a csak mocskolódni tudsz típusmondata).

Konklúzió :
Wmiki nem tehet arról hogy ilyen lett
Így a szeretet ünnepén ne haragudjatok rá ha mocskolódik mert csak a saját traumáját éli újra és újra, ezért a mocskolódás az olthatatlan gyűlölet a húsevők és a piások iránt.
Édesanyja megkért hogy a nevében szóljak hozzátok és ne bántsátok a kis miklóst mert ez az oldal az utolsó mentsvár hogy valakik elfogadják és gyógyuljon a pszichózisa és esetleg a szélsőséges agórafóbiája is javuljon aminek köszönheti a nem is fehér inkább átlátszó színét.
NemKalaj 2012.02.23 07:33:13
Ahol kicsi az átlagos péniszméret, nagyobb a GDP-növekedés, jöttek rá a tudósok. 1960 és 1985 között azokban az országokban, ahol rövidebb átlagos péniszméretet jelentettek, a férfiak nagyobb gazdasági hatékonyság volt megfigyelhető, fedezte fel egy finnországi kutatás. (pdf)…..
NemKalaj 2012.02.18 10:20:48
Enrique Iglesias szerint nagyot csalódnának benne a nőnemű rajongói, ha ágyba vinné őket.A spanyol származású énekes - aki júniusban új albummal jelentkezik (Insomniac) - azt állítja, hogy tulajdonképpen elégedett magával, kivéve az egyik igencsak fontos testrészét. „A…..
NemKalaj 2012.02.18 09:22:21
Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 15,48 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják…..
NemKalaj 2012.02.18 09:21:36