Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soproni Ch.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szégyenfalak nagyobb térképen való megjelenítése „Követendő példának”, „jó hírnek”, a „cigánybűnözés” beismerésének tartja a jobbik és tagsága, hogy Szlovákiában több településen fallal kerítették el a romák lakhelyeit. Azon most ne…..
A Társaság a Szabadságjogokért közellenséggé vált a kormánypárti sajtóban. Déjà vu. 2006-ban, amikor kiálltunk a rendőrség által elkövetett jogsértések áldozatai mellett, már egyszer megéltük ugyanezt. Akkor éppen a most bezárásra ítélt Klubrádió ostorozott minket…..
Soproni Ch. 2012.02.18 09:09:09
@Siphersh: "Nem kéne mellébeszélni! Az, hogy létezik a probléma, nem válasz arra, hogy talán nem kéne rontani a helyzeten!"

No de hát a Gárdisták nem rontanak a helyzeten, hanem pont fordítva, a fehérek biztonságérzete javul.
Mit gondolsz miért vetemedik még a NOL is arra, hogy -ugyan sajnálkozva- de a Gárda kapcsán kénytelen megemlíteni: sajnos felszabadítóként üdvözlik őket a többségiek.
Soproni Ch. 2012.02.18 09:17:49
@Siphersh:

Annyira briliáns érvelésed, egyszerűen nem tudok betelni vele. Egy analógia:

A magyar többség antiszemita részét nem szabad vegzálnia senkinek, mert ha nem rabolhatják ki, nem köphetik le, nem csicskáztathatják a zsidókat, akkor elképesztően nagy lelki terheket rakunk rájuk, ezek hiányában annyira frusztráltak lesznek ők és csemetéik, hogy pszichoszomatikus tüneteket produkálnak.

Ezért -a te gondolatmenetedet átvéve és alkalmazva- az antiszemiták megfékezése ront a helyzeten.