Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeptemberieso

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Munkából robogok hazafelé, 4-6-oson. Fáradt, fülledt nap volt. Épp a kedvesemre gondoltam, miközben bámultam kifelé a combino ablakán. Végre péntek, party, miegymás! Láttam a jégkertbe igyekvő párocskákat, csókolózó kedves szerelmeseket....Aztán észrevettem, hogy valaki…..
Az Oscar maratoni éjszakája után milyen más történetet is választhattam volna, amikor a levélíró rögtön így kezdi levelét: Az alábbi levelet küldtem nektek, de címet nem írtam hozzá... Szóval ha érdmesnek tartjátok feltenni a sztorit az oldalatokra és nem találtok neki címet…..
Egy vicces kép jelent meg a vsz.hu oldalon, és ami még viccesebb az alábbi cikk is:  2008. február 20-án a MÁV-START ZRt.-nél folytatódott a Kollektív Szerződés módosításáról,  illetve a bérfejlesztésről szóló tárgyalás.  A VSZ erőfeszítéseket tett a…..
szeptemberieso 2008.02.22 20:58:48
kép a vdszsz honlapról.

www.vdszsz.hu/images/11.jpg

kedves gaskó úr, a strat személyt szállít tehát a starthoz személykocsi, míg az árufuvarozással foglalkozó cargohoz a teherkocsi tartozik. vagy ez a kép azt jelképezi, hogy szegény gombos györgynek annyit tömik a fejét a szakszervezet részéről, hogy már maga sem tudja, hogy melyik melyik?

10% fizetésemelés: azért már érdemes munkahelyet váltani, nem? ja, de ha vált, akkor nem kapja meg a szabadjegyet, hisz a cargot privatizáltás, és ez a juttatás csak az államiaknak jár. Egyből nem is olyan sok az a 10%, mi?
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
szeptemberieso 2008.01.18 08:16:19
Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az első Szakítósbulit, amit az olvasók akaratának megfelelően január 24-én rendezünk meg. Figyelem, ez nem az óriási, február 14-i Valentin Break, amiről az egész világon beszélni fognak (ennyit elárulhatunk előre), hanem egy…..
szeptemberieso 2008.01.17 13:09:32
Szép, létösszegző szakítólevelet kaptunk egy lánytől, az általános iskolai levélgalacsinoktól a gimnáziumi szarkavaró barátokon át vezet az út a nyitott kapcsolatok borzalmához. Az én személyes kedvencem a karatés sztori, nektek melyik tetszett a…..
szeptemberieso 2008.01.14 11:52:34
szeptemberieso 2008.01.14 12:46:37
Bond, JamesBond · chill.blog.hu 2008.01.14. 12:33:49

nem, word:)
szeptemberieso 2008.01.14 12:48:05
Látványos gesztus volt, vagy mint az egyik kommentelő írta, jól hangzik a híradóban Kákosy Csaba közlekedési miniszter gyors tegnapi intézkedése, amellyel kezdeményezte a január 2-i vonatritkítás és káosz miatt a MÁV Start igazgatóságának felmentését. Ez első pillanatra úgy…..
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
Nemcsak a rossz humor, de a Homár éve is lesz az idei: az egyik legnagyobb monopolszolgáltató rögtön az első napon beleröhögött a nyomorult fogyasztók arcába, és anélkül, hogy azt kommunikálta volna, szombati rend szerint indította el a vonatokat. Állítólag a hó miatt, persze…..