Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perso

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nagy felindulást keltő premierünk után itt a következő: a Grand Mexican Warlock első nagylemezéről mutatunk be négy dalt itt a Lángoló Gitárokon. A többek között Subscribe és Jazzékiel tagokat is magában foglaló rockzenekartól egy klippremierünk már volt régebben. A…..
Nem sokszor pisálok vécébe. Általában a szabadban, a kertbe szoktam. Szeretem megjelölni a területemet...
perso 2010.06.03 09:32:42
Nadir – Eco-Ethic (Szerzői kiadás)  A korábban Dark Clouds-ként ismert, majd 2005-től Nadir névvel futó zenekar ténykedése bizony válasz lehet a címben feltett kérdésre. Az Eco-Ethic címre keresztelt anyaguk immáron az ötödik mióta új nevük van és negyedik, amelyik…..
perso 2010.05.27 09:26:33
Az embereknek nagyon szabadnak kell lennie a szexben, de azért meg kell húzni a vonalat a kecskéknél...
WORMSKULL lett. sokat agyaltunk, és a legviccesebb az volt, hogy míg az első 6 számot gyakorlatilag 2 nap alatt megírtuk, a zenekarnéven rimánkodtunk vagy ötször annyit. Az Order és Goat szavak keresztezésén gondolkodtunk az egyik tipp alapján ( amiért jár majd egy wormskull csomag ),…..
perso 2010.03.17 16:24:45
Henrik Vibskov 2010-es őszi/téli kollekciója egész egyszerűen sokkoló. A tervező eddig sem kifejezetten hordható ruhákat alkotott, de ezek a furcsa, meghökkentő és rendkívül eklektikus kreálmányok még azokon is túl tesznek. A modellek és a ruhák összahatása engem leginkább…..
Shane MacGowan leginkább arról híres, hogy a Pogues nevű ír-angol kocsmapunk zenekar énekese, emellett gyakorló alkoholista, aki például a valamikori szigetes fellépésén egy dalon keresztül hányt a színpad mögött, miközben a többiek instrumentálisan szórakoztatták a…..
Kiefer Sutherland, a 24 című sorozat kőkemény főszereplőjét, a világot eddig legalább hétszer megmentő Jack Bauert megszemélyesítő színészről azt hittük, hogy legalább annyira racionális és kemény faszi, mint sorozatbeli alteregója, bár a sorozatos ittas vezetések és/vagy…..
perso 2010.01.28 13:03:43
Nemrég kiszállt a Stereochristból Makó Dávid énekes, de csak pár hónapig tartott a csapat frontembernélkülisége, ugyanis a minap bejelentették, hogy Lőrincz Károly száll be hozzájuk, aki korábban a Notre Dame zenekarban, illetve a Whitesnake Tribute Bandben énekelt...
  Elment Michael Jackson, a Pop Királya. A '80-as (és talán egy kicsit a '90-es) évek zenéjét megtestesítő ikon 50 éves volt.   Mi egy névtelen rajongó top10-es (pontosabban Top3+7-es) listájával emlékezünk Jackóra: 1. The Way You Make Me Feel (Bad, 1987) 2. Smooth…..
Amerikai metalcore-héroszok meglepetésbulija, hosszú idő után először Isten Háta Mögött Budapesten, valamint a FeZen klub húsvéti mészárszéke Székesfehérvárott. 2009.04.10.Mangod, DharmaHely: Ráday Klub Belépő: 1200 HUF Kik ezek: A kiváló debütlemezt készítő Mangod Inc, a…..
Nézzük mit tartogat nekünk a mai nappal induló következő egy hét, legalábbis a zenei programok tekintetében. Szubjektív programfelsorolásunk következik az Angertea-vel, az Aebsence-szel, az MWS-sel, a Moonsorrow-val, a Solutionnel, a Velvet Stabbel, a Jazékiellel, az After Cryinggal…..